Bruder Fendt 1050 Vario met monteur

4551440
69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Jorz
4,3 Sterren
Bruder Fendt 1050 Vario met monteur
69.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Bruder Fendt 1050 Vario tractor!

Maak kennis met de Bruder Fendt 1050 Vario, een indrukwekkende replica van het krachtigste model uit de Fendt serie. Deze speelgoedtractor, vervaardigd op een schaal van 1:16, is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die van gedetailleerd speelgoed houden.

Levensechte Functies voor Ultiem Speelplezier

De Bruder Fendt 1050 Vario gaat geen uitdaging uit de weg! Met afneembare wielen en een motorkap die je kunt openen, biedt deze tractor een realistische ervaring. De meegeleverde monteur heeft een krik en gereedschap beschikbaar om je te helpen bij het wisselen van de wielen of het uitvoeren van andere reparaties. Zo beleef je speelplezier tot in het kleinste detail.

Hoogwaardige Materialen en Slim Ontwerp

Dankzij het gebruik van duurzaam kunststof is deze tractor niet alleen veilig, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Met afmetingen van 45.6 x 19.8 x 22.5 cm en een flexibele voor-as, manoeuvreert de Fendt 1050 moeiteloos over elk type terrein.

Compatibel met Bruder Aanhangwagens en Accessoires

Wil je de speelervaring nog verder uitbreiden? Combineer de Fendt 1050 Vario dan met een van de vele beschikbare Bruder aanhangwagens en accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geschikt voor Jong en Oud

Deze tractor is niet alleen een geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook een prachtige toevoeging voor verzamelaars van modelvoertuigen. Stimuleer de creativiteit en fijne motoriek van je kind met deze gedetailleerde tractor.

Bekijk de Bruder Fendt 1050 Vario in Actie

Ben je benieuwd hoe de Fendt 1050 Vario er in actie uitziet? Bekijk dan de productvideo en zie hoe de monteur en de tractor samenwerken voor een realistische speelervaring.

Met de Bruder Fendt 1050 Vario met monteur en accessoires haal je een complete set in huis die garant staat voor uren speelplezier. Bestel nu en laat de kleine monteur in jouw leven zijn vaardigheden ontwikkelen en zijn fantasie de vrije loop laten!

Productspecificaties

  • Merk: Bruder
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4001702040413
  • Speelgoedthema: Stadsleven
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting (cm): 20x46x23 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten