Bronx71 Velvet bank 3-zits Memphis zwart.

4192607
799.00 779.00
Je kunt 155 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Livin24
5 Sterren
Bronx71 Velvet bank 3-zits Memphis zwart.
799.00 779.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bronx71 Velvet bank 3-zits Memphis zwart

Velvet bank Memphis heeft een strak design met een luxe uitstraling door de zachte velvet bekleding. Voor extra sfeer kun je mooie sierkussens toevoegen. De bank heeft een wat stevigere zit en een lagere rugleuning, waardoor deze minder geschikt is als je op zoek bent naar een zachte bank waar je helemaal onderuit kunt liggen bij het tv kijken. Door zijn strakke uiterlijk past de 3-zitsbank in verschillende interieurstijlen. De Memphis bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materialen.

Materiaal

Velvet stof Salvador is gemaakt van 100% polyester en is een duurzame keuze. Het velours voelt erg zacht aan, wat het meubel extra comfortabel maakt. De luxe stof wordt geweven met opstaande lusjes die worden doorgesneden. Zo ontstaan de zachte, glanzende haartjes op de fluwelen stof. Het fluweel is water- en vuilafstotend en met een Martindale score van 100.000 erg slijtvast, dus geschikt voor intensief gebruik. Dat de stof ‘good for babies’ en ‘good for planet’ is, wil zeggen dat de stof vrij is van schadelijke stoffen, op een duurzame wijze is geproduceerd en getest is op kleurechtheid. De ‘pet friendly’ eigenschap van de velvet stof wil zeggen dat huisdieren minder snel met hun nagels haakjes in deze stof maken.

Let op: De structuur van de velvet stof kan zorgen voor shading, dit is een soort schaduw op het zitvlak. Door verschillend lichtinval kunnen de kleuren van de verschillende delen anders ogen. 

Onderhoud velvet

Deze velvet stof is makkelijk in onderhoud. Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd de haartjes op te ruwen en de stof regelmatig te stofzuigen. Ruw de haartjes vooral op de plekken waar vaak op gezeten wordt, zo voorkom je een zitspiegel. Gebruik bij het opruwen een licht vochtige doek en wrijf voorzichtig. Wij adviseren om de velours stof één keer in het jaar te behandelen met een care kit voor textiel. Ook raden we aan scherpe voorwerpen en overmatig zonlicht te vermijden.

Let op: Wanneer je de bank inspuit met de textiel protector, heb je twee spuitbussen nodig voor de hele bank. Naast de textiel care kit kun je los een extra textiel protector spuitbus bij ons aanschaffen.

Samenstelling Memphis bank

Bij de aankoop van een bank is het belangrijk om te weten hoe de bank is opgebouwd en welke materialen zijn gebruikt omdat dit ontzettend veel invloed heeft op de kwaliteit van de bank.

Aan de houtconstructie van de bank is eerst een laag NOSAG vering gespannen, wat zorgt voor een goed verend zitvlak. NOSAG vering heeft enkele voordelen ten opzichte van het goedkopere alternatief, elastieken banden:

  • NOSAG veren zijn stevig genoeg voor intensief gebruik.
  • De bank heeft daardoor blijvend zitcomfort zonder dat deze doorzakt. Bij elastieken banden zal de bank na verloop van tijd doorzakken.

Boven op de NOSAG veren zit een laag HR koudschuim. Door het koudschuim gaat de bank langer mee dan wanneer er bijvoorbeeld polyetherschuim is gebruikt. Voordelen van HR koudschuim zijn:

  • HR koudschuim slinkt minder snel, waardoor de stof minder kans krijgt om te plooien en er minder snel kuilvorming ontstaat.
  • Een hoge veerkracht
  • Goed ventilerend door de open en elastische celstructuur.

Op het HR koudschuim is een laag van dacron aangebracht. Deze beschermt de stof en zorgt dat deze op zijn plek blijft. Daarnaast geeft deze een lekkere zachte touch aan de bank.

Let op: Bij een nieuwe bank kan het HR koudschuim in eerste instantie nog wat hard zijn. Het zal na ongeveer 3 weken gebruik zachter gaan aanvoelen.

Levensduur banken

De levensduur van een bank heeft alles te maken met het gebruik van de bank. Denk bijvoorbeeld aan gezinssamenstelling en het gewicht van de gebruikers. Op basis van de gebruikte materialen en bij normaal gebruik zou de Memphis bank 6 tot 10 jaar meegaan. Een bank met elastieken banden of met polyetherschuim zal ongeveer 2 tot 3 jaar meegaan.

Levering & garantie

De bank wordt geleverd door een van onze verzendpartners. Alle informatie over levering vindt je hieronder bij het tabblad Informatie levering. In het algemeen is het belangrijk dat het meubel veilig vervoerd kan worden naar de woning / het pand. Controleer bijvoorbeeld of de trap en deuren breed genoeg zijn voor de bank.

Gratis retourneren is mogelijk binnen 30 dagen. We raden aan de verpakking tot die tijd te bewaren. Je hebt twee jaar garantie op banken van Livin24. Het gaat daarbij om de essentiële onderdelen van de bank en bij normaal gebruik waarvoor het product bedoeld is. 

Let op: Dit product wordt geleverd met kunststof vloerdoppen. Dit is niet geschikt voor iedere vloer. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.

Stof: Salvador




Specificaties

Zithoogte: 43 cm
Zitdiepte:58 cm
Hoogte: 43 cm
Zitbreedte: 176,5 cm
Dikte zitting: 39 cm
Breedte: 224 cm
Diepte: 95 cm
Dikte onderstel:
Materiaal zitting: Velvet
Type onderstel:
Kleur zitting: Zwart
Kleur frame: Zwart
Maximaal belastbaar gewicht: 160 kg
Vloerbeschermers: Ja

Productspecificaties

  • Merk: Bronx71
  • EAN: 8720574926729
  • Type bank: Zitbank
  • Materiaal onderstel: Metaal
  • Zitcomfort: Normaal
  • Stijl interieur: Modern
  • Ligcomfort: Gemiddeld
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Fluweel
  • Afmeting (cm): 224x224x71 (LxBxH)
  • Aantal zitplekken: 2,5

Beoordelingen

Gesponsorde producten