Brisby Koeltas Trolley met Telescopische trekstang en Wielen - Donkergrijs - 32 liter

4642371
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WeVe-Goods
4,7 Sterren
Brisby Koeltas Trolley met Telescopische trekstang en Wielen - Donkergrijs - 32 liter
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Brisby Boodschappentrolley met ruim koelvak: De Perfecte Trolley voor al je Boodschappen!

Op zoek naar een boodschappentrolley met veel ruimte, handige opbergvakken, welke ook nog eens al jouw verse producten gekoeld houdt? De Brisby boodschappentrolley biedt alles wat je nodig hebt en meer! Met zijn uitschuifbare handvat, roterende wielen, stevigheid en zeer ruime koelvak, is deze trolley ideaal voor jou.

Altijd verse boodschappen: Dankzij de isolatiefunctie en de meegeleverde koelelementen komen je boodschappen altijd koel en vers aan in je keuken.

Veel opbergvakken voor al je boodschappen: Met maar liefst vijf verschillende opbergvakken kun je al je boodschappen netjes en georganiseerd vervoeren. Nooit meer zoeken naar je sleutels of portemonnee!

Inclusief vier gratis koelelementen: Houd je producten optimaal koel met de vier meegeleverde Brisby koelelementen. Leg de elementen bovenop je producten zodat ze langer vers blijven, zelfs op warme zomerdagen.

Uitneembaar koelvak voor eenvoudige reiniging: Het ingebouwde isolatievak is uitneembaar, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Houd je gekoelde producten altijd vers en veilig.

Verstelbaar telescopisch handvat en schouderband: Stel het handvat in op de perfecte hoogte voor optimaal gebruiksgemak en draag de trolley comfortabel met de handige schouderband.

Ruime capaciteit en handige vakken: De Brisby trolley biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen. Daarnaast zijn er handige zijvakken en een voorvak, perfect voor kleinere items.

Lichtgewicht en waterafstotend: Boodschappen of jouw eten drinken voor een dag naar het park kunnen al zwaar genoeg zijn. Daarom is deze koeltas trolley gemaakt van lichtgewicht en stevig materiaal. Ook is de buitenzijde gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor jouw spullen droog blijven. De koeltastrolley is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Stevige roterende wielen voor moeiteloos winkelen: De stevige, roterende wielen zorgen voor een soepel rijcomfort, zelfs als de trolley volledig beladen is. Geen gedoe meer met zware boodschappentassen of wanneer deze beladen is voor een grote picknick!

Gratis kurkentrekker Open je gekoelde drankjes makkelijk met de gratis meegeleverde kurkentrekker en flessenopener.

De Voordelen van de Brisby Boodschappentrolley op een Rij

  1. Multifunctioneel gebruik: Gebruik de trolley niet alleen voor boodschappen, maar ook voor picknicks, stranddagen en kampeertrips.
  2. Stabiel en robuust: De robuuste constructie zorgt ervoor dat de trolley stabiel blijft, zelfs bij zware ladingen.
  3. Milieuvriendelijk: Door de duurzame materialen en het herbruikbare ontwerp draag je bij aan het verminderen van plastic afval. Je kunt deze trolley jaar na jaar blijven gebruiken.
  4. Modieus ontwerp: De stijlvolle uitstraling maakt dat je altijd goed voor de dag komt met de Brisby (koeltas) trolley.

Veel gestelde Vragen

  1. Zijn de wielen van de Brisby boodschappentrolley geschikt voor verschillende ondergronden? Ja, de stevige roterende wielen rijden soepel op verschillende ondergronden, zoals trottoirs, bestrating en onverharde paden.
  2. Hoe duurzaam is het materiaal van de Brisby boodschappentrolley? De trolley is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.
  3. Is de trolley waterbestendig? Ja, de trolley is gemaakt van waterafstotend materiaal, zodat je boodschappen beschermd blijven tegen regen.
  4. Zijn de opbergvakken afsluitbaar? Ja, de Brisby trolley heeft meerdere afsluitbare opbergvakken voor veilige en georganiseerde opslag.
  5. Heeft de Brisby boodschappentrolley garantie? Ja, de trolley wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.
  6. Hoe maak ik de Brisby koeltas-trolley schoon? Gebruik eenvoudig een vochtige doek voor de binnen en buitenzijde. Je kunt de koelzak aan de binnenzijde eruit halen, waardoor je deze extra makkelijk en goed kunt schoonmaken.
  7. Waarom kies ik voor deze trolley en niet voor een andere? Omdat je bij Brisby bent verzekerd van top kwaliteit en een hoge service. Daarnaast is dit specifieke product ontwikkeld met de inzichten van mensen die dagelijks boodschappen doen en mensen die erop uitgaan om bijvoorbeeld te barbecueën of een dag naar het park gaan.

Klik nu op de bestelbutton en profiteer direct van de voordelen van deze top kwaliteit trolley!

Productspecificaties

  • Merk: Brisby
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720297743412
  • Aantal wielen: 4
  • Inhoud in liters: 32.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting (cm): 45x30x29 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2900.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten