Brisby 4 Laags Geïsoleerde Koeltas - Lunchtas 7 liter - Palette

4621442
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WeVe-Goods
4,7 Sterren
Brisby 4 Laags Geïsoleerde Koeltas - Lunchtas 7 liter - Palette
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Opzoek naar een kleine koeltas die jou toch de hele dag kan voorzien van heerlijk gekoelde drankjes en vers eten? Dan hebben wij precies wat je zoekt. De 7 liter koeltassen van Brisby worden geleverd met 2 koelelementen en een schouderband zodat jij de hele set gelijk compleet hebt en de warme zomer dagen of lange werkdagen direct tegemoet kan.

 

Pluspunten

1.      Deze koeltas houd jouw eten en drinken tot wel 10 uur lang koel!

2.      De koeltas is eenvoudig schoon te maken door de gladde binnenzijde, zo kunnen eventuele ongelukjes verholpen worden.

3.      De Brisby koeltas combineert functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp, waardoor hij er niet alleen praktisch, maar ook stijlvol uitziet tijdens gebruik.

4.      Ondanks het kleine voormaat is deze koeltas ook prima geschikt als lunchtas, zelfs voor de grote eters onder ons.

5.      Dankzij de sterke en comfortabele handvatten en schouderband is het meenemen ongeacht de inhoud nooit een probleem.

6.      De Brisby koeltas is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en dagelijks gebruik, wat zorgt voor een lange levensduur.

7.      Naast de top isolatie van de koeltas is de tas ook nog eens gemaakt van waterafstotend materiaal, dus in zwaar weer blijft jou eten en drinken lang koel en altijd droog

8.      Met het ruime voor vak kan je perfect je kleinere spullen meenemen zoals je portemonnee, sleutels etc.


Comfortabel: Dankzij de sterke en comfortabele handvatten kan jij ondanks het gewicht al je eten en drinken moeiteloos meenemen. De Brisby koeltas word ook met een bijpassende schouderband geleverd wat niet alleen praktisch is maar ook nog eens stijlvol.

Isolatievermogen: Door het 4 lagen hoogwaardige kwaliteit isolatiemateriaal blijft de Brisby koeltas wel 10 uur lang koel, zo kan je de hele dag van koel drinken en vers eten genieten. Als je toch meer van warm lunchen houd is ook hiervoor de tas prima geschikt. De Brisby koeltas is namelijk ook een lunchtas en houd warm eten en drinken wel zo’n 5 uur lang warm.

Makkelijk reinigen: Door de gladde rand van het koelvak is de binnenkant van de tas super makkelijk te reinigen, wij raden aan om in de meeste gevallen een vochtig doekje te gebruiken.

 

Wij bij Brisby willen altijd het beste product voor jou ontwikkelen en daarom beloven wij ook bij dit product de hoogste kwaliteit en de beste service.

Wacht niet langer en ervaar het gemak en comfort zelf.

 Je bent nog 1 klik verwijderd van een top product dat jou leven net weer even een stukje makkelijker maakt, dus ga ervoor en kies voor gemak.

Productspecificaties

  • Merk: Brisby
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 7 liter koeltas inclusief 2 gratis koelelementen.
  • EAN: 8720297740886
  • Inhoud in liters: 7.0
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 10x28x28 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 250.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten