BOSCH Gereedschapskoffer L-BOXX 238 - 442x357x253mm - 1600A012G2

4685214
86.98
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
BOSCH Gereedschapskoffer L-BOXX 238 - 442x357x253mm - 1600A012G2
86.98
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De L-BOXX Professional draagtas heeft een verbeterd clipmechanisme voor eenvoudiger gebruik. Het biedt een grote gebruiksflexibiliteit dankzij de volledige compatibiliteit met alle L-BOXX-boxen en blokken en met het Sortimo-montagesysteem voor bedrijfsvoertuigen. Bovendien is het openen van gestapelde dozen eenvoudig en biedt dit een groot bedieningscomfort. Technische kenmerken: Verbeterd klikmechanisme Antidiefstalbeveiliging Materiaal: ABS Maximaal draagvermogen: 100 kg.
* Modellen: L-BOXX 238
* Hoogte: 25 cm
* Breedte (diepte): 44 cm
* Merk: BOSCH
* Afmetingen: Buitenafmetingen ( breedte x lengte x hoogte):
* Garantie (²): 2 jaar
* Productbeschrijving: De L-BOXX 238 box uit het Bosch mobiliteitsconcept vormt een verbeterde opslag- en transportoplossing. Dankzij het verbeterde, zeer praktische klikmechanisme kunnen de dozen, zelfs gestapeld, gemakkelijk worden geopend. Grote gebruiksflexibiliteit dankzij volledige compatibiliteit met alle varianten van L-BOXX-boxen en -keggen, evenals met het Sortimo-montagesysteem voor bedrijfsvoertuigen. De hoogwaardige sluitingen en het zeer solide materiaal geven de box een grote robuustheid en het bovenste handvat maakt eenvoudig transport dicht bij het lichaam mogelijk. De box kan ook worden gebruikt met het Sortimo voertuigombouwsysteem, de Aluminium Caddy steekwagen en de L-BOXX Roller onderstel.
* Producttype: Professionele draagtas
* Kleur(en): Blauw
* Hoofdkleur: Blauw
* Plusproduct: - Verbeterd klikmechanisme waardoor dozen eenvoudig kunnen worden geopend voor groot bedieningscomfort, - Grote transport- en opslagflexibiliteit en volledige compatibiliteit met alle varianten van L-BOXX-boxen en wiggen, evenals met het Sortimo bedrijfswagenbeslagsysteem, - Grote robuustheid dankzij de efficiënte sluitingen en het zeer solide materiaal; zeer eenvoudig te transporteren dankzij het handvat aan de bovenkant
* Lengte: 35 cm
* Materialen: ABS

Productspecificaties

  • Merk: Bosch Professional
  • EAN: 3165140917445

Beoordelingen

Gesponsorde producten