Boltze Home - Karim - Wijnrek 33 x 36 x 15 cm

4705652
54.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Boltze Home - Karim - Wijnrek 33 x 36 x 15 cm
54.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wijnrek Karim - Stijlvolle Opslag voor 6 Flessen

Het Wijnrek Karim is de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie, ideaal voor elke wijnliefhebber die zijn of haar favoriete flessen op een stijlvolle manier wil presenteren. Met zijn compacte afmetingen en hoogwaardige materialen, voegt dit wijnrek een verfijnde touch toe aan elk interieur.

Kenmerken:

- Compact en Ruim: Met een lengte van 36 cm, een breedte van 15 cm en een hoogte van 33 cm biedt het Wijnrek Karim voldoende ruimte voor 6 wijnflessen, terwijl het dankzij het slanke ontwerp weinig ruimte inneemt. Dit maakt het perfect voor zowel kleine als grotere woonruimtes.
- Hoogwaardige Materialen: Het wijnrek is gemaakt van een duurzame combinatie van metaal en hout, wat zorgt voor een robuuste constructie die lang meegaat. De metalen houders bieden stevige ondersteuning voor uw wijnflessen, terwijl de houten planken een warme, natuurlijke uitstraling toevoegen.
- Stijlvol Ontwerp: Het moderne, vrijstaande ontwerp van het Wijnrek Karim past moeiteloos in elke hoek van uw huis, of het nu in de keuken, woonkamer of eetkamer is. De twee houten planken bieden niet alleen een veilige plek voor uw flessen, maar voegen ook een decoratief element toe aan uw interieur.
- Veelzijdig Gebruik: Dit wijnrek is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is perfect om uw favoriete wijnflessen binnen handbereik te houden en ze tegelijkertijd op een mooie manier te presenteren.
- Makkelijk te Plaatsen: Dankzij het vrijstaande ontwerp kunt u het wijnrek eenvoudig verplaatsen en op de ideale plek in uw huis plaatsen. Het rek is stabiel en vereist geen montage aan de muur, wat extra flexibiliteit biedt.

Specificaties:

- Afmetingen: 36 cm (lengte) x 15 cm (breedte) x 33 cm (hoogte)
- Capaciteit: 6 wijnflessen
- Materiaal: Metaal en hout
- Ontwerp: Vrijstaand met twee rijen
- Kleur: zwart met naturel hout

Het Wijnrek Karim is de ideale keuze voor iedereen die zijn of haar wijncollectie op een stijlvolle en georganiseerde manier wil bewaren. Of het nu gaat om een gezellige avond met vrienden of een chic diner, dit wijnrek zorgt ervoor dat uw favoriete flessen altijd goed gepresenteerd worden.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje klasse toe aan uw interieur met het Wijnrek Karim!

Productspecificaties

  • Merk: Boltze
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 4066076269006
  • Aantal flessen: 6
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout Metaal
  • Afmeting (cm): 36x15x33 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 880.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten