Bolente - Gaya - Kinderwagen - Grijs

4618963
199.99
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,3 Sterren
Bolente - Gaya - Kinderwagen - Grijs
199.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Bolente Stroller Gaya: De Ultieme Multi-functionele Kinderwagen

De Bolente Stroller Gaya is een veelzijdige en praktische Multi-functionele Kinderwagen die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ouders en hun kleintjes. Met zijn slimme en innovatieve ontwerp kan deze kinderwagen worden gebruikt als buggy, autostoel en wandelwagen, waardoor het een handige en kosteneffectieve keuze is voor gezinnen onderweg.

Veelzijdig en Flexibel

De Bolente Stroller Gaya kan eenvoudig worden omgebouwd van een comfortabele autostoel tot een handige wandelwagen of een praktische buggy. Dit maakt het gemakkelijk om de Multi-functionele Kinderwagen aan te passen aan de behoeften van je kind en de omstandigheden van de dag, of je nu een snelle boodschap doet of een lange wandeling maakt.

Comfortabel en Veilig

Met zijn zachte bekleding, verstelbare rugleuning en veiligheidsharnas biedt de Bolente Stroller Gaya ultiem comfort en veiligheid voor je kleintje tijdens elke rit. Het stevige frame en de duurzame materialen zorgen voor een stabiele en betrouwbare rit, terwijl de gevoerde handgrepen zorgen voor extra comfort voor de ouders.

Praktisch en Handig

De Bolente Stroller Gaya is ontworpen met het oog op gemak en gebruiksgemak. Het compacte en opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de Multi-functionele Kinderwagen op te bergen en mee te nemen, terwijl de ruime opbergmand voldoende ruimte biedt voor al je essentiële spullen en benodigdheden onderweg.

Stijlvol en Modern

Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp is de Bolente Stroller Gaya niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Verkrijgbaar in een klassieke zwarte kleur, past deze kinderwagen perfect bij elke stijl en smaak, terwijl het moderne design ervoor zorgt dat je gezien mag worden tijdens je uitstapjes met je kleintje.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Multi-functionele kinderwagen: kan worden gebruikt als autostoel, wandelwagen en buggy
  • Comfortabel en veilig ontwerp met verstelbare rugleuning en veiligheidsharnas
  • Compact en opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en meenemen
  • Ruime opbergmand voor het meenemen van essentiële spullen onderweg
  • Stijlvolle en eigentijdse uitstraling in een klassieke zwarte kleur

Met de Bolente Stroller Gaya heb je alles wat je nodig hebt voor comfortabele en stressvrije uitstapjes met je kleintje, waar je ook naartoe gaat.

.

Productspecificaties

  • Merk: Bolente
  • EAN: 8720726151023
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten