Bolente - Buggy - Zwart - Inclusief Draagtas

4618967
169.99
Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Bolente - Buggy - Zwart - Inclusief Draagtas
169.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Bolente Beetle Compact Buggy: De Ideale Reisgenoot voor Onderweg

De Bolente Beetle Compact Buggy in het zwart is een veelzijdige en praktische buggy die ideaal is voor ouders die veel onderweg zijn met hun kleintje. Met zijn compacte ontwerp en handige functies biedt deze buggy comfort en gemak voor zowel ouder als kind, waardoor het de perfecte reisgenoot is voor elke uitstap.

Lichtgewicht en Compact

De Bolente Beetle Compact Buggy is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gemak. Met zijn lichtgewicht frame en compacte formaat is deze kinderwagen gemakkelijk te dragen, op te tillen en op te bergen, ideaal voor ouders die vaak met het openbaar vervoer reizen of weinig opbergruimte hebben in de auto of thuis.

Comfortabel en Veilig

Ondanks zijn lichtgewicht ontwerp biedt de Bolente Beetle Compact Buggy toch comfort en veiligheid voor je kleintje. De zitting is voorzien van een zachte bekleding en een verstelbare rugleuning, zodat je kindje comfortabel kan zitten of liggen tijdens het wandelen. Daarnaast zorgen de 5-puntsgordel en de veiligheidssluiting voor optimale bescherming tijdens elke rit.

Gemakkelijk Manoeuvreerbaar

Dankzij de wendbare wielen en het slimme ontwerp is de Bolente Beetle Compact Buggy gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in drukke omgevingen. Of je nu door smalle winkelgangen navigeert of door drukke straten wandelt, deze buggy biedt de flexibiliteit en wendbaarheid die je nodig hebt om moeiteloos te bewegen.

Handige Extra's

De Bolente Beetle Compact Buggy is uitgerust met handige extra's die het leven onderweg een stukje gemakkelijker maken. Een ruime boodschappenmand biedt voldoende opbergruimte voor essentiële spullen en benodigdheden, terwijl de verstelbare zonnekap bescherming biedt tegen de zon en andere weersinvloeden.

Stijlvol en Modern

Met zijn strakke ontwerp en tijdloze zwarte kleur is de Bolente Beetle Compact Buggy niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje op pad gaat met het gezin, met deze kinderwagen doe je het in stijl.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Lichtgewicht en compact ontwerp voor gemakkelijk reizen
  • Comfortabele zitting met verstelbare rugleuning en 5-puntsgordel
  • Wendbare wielen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid
  • Ruime boodschappenmand en verstelbare zonnekap voor extra gemak
  • Stijlvol en modern design in tijdloos zwart

Met de Bolente Beetle Compact wagen heb je alles wat je nodig hebt om comfortabel en stijlvol op pad te gaan met je kleintje, waar je ook naartoe gaat.

.

Productspecificaties

  • Merk: Bolente
  • EAN: 8720726151184
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten