Bobbel Home - Schoenenrek - 10 planken - Metaal - Zwart

4322764
54.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,6 Sterren
Bobbel Home - Schoenenrek - 10 planken - Metaal - Zwart
54.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Bobbel Home schoenenrek biedt een welkome oplossing voor de dagelijkse schoenenchaos in je gang. Wanneer je thuiskomt en wordt begroet door een overvloed aan schoenen, kan dat je humeur behoorlijk bederven. Dit schoenenrek, met maar liefst 10 planken, is ontworpen om je te helpen deze chaos te beteugelen en een gevoel van rust en organisatie te herstellen.

Dit schoenenrek is vervaardigd met versterkte metalen buizen en hoogwaardige plastic verbindingsstukken, wat resulteert in een solide constructie die je schoenen veilig en stevig ondersteunt. Elke plank kan tot 5 kg aan schoenen dragen, waardoor je een aanzienlijke hoeveelheid opbergruimte hebt.

Wat dit schoenenrek echt bijzonder maakt, is het slimme DIY-ontwerp en de eenvoudige structuur. Hierdoor is het eenvoudig te monteren en aan te passen aan je behoeften. Bovendien heeft dit schoenenrek een industrieel ontwerp dat een stijlvolle uitstraling aan je interieur toevoegt en het een echte oppepper geeft.

Dit veelzijdige schoenenrek is niet alleen geschikt voor het opbergen van schoenen, maar ook voor het organiseren van andere accessoires. Het biedt een handige en aantrekkelijke oplossing om je gang netjes en georganiseerd te houden, zodat je elke dag met een glimlach kunt thuiskomen.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8720618533326
Gesponsorde producten

Beoordelingen