Bobbel Home - Keukenkast- Keukenrek - Metaal - Bruin & Zwart

4214929
159.99
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,5 Sterren
Bobbel Home - Keukenkast- Keukenrek - Metaal - Bruin & Zwart
159.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bobbel Home Keukenrek biedt een industriële uitstraling met zijn combinatie van een metalen frame en vintage planken, waardoor een levendige en gastvrije sfeer in uw huis ontstaat. Dit keukenrek is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken.

Dit industriële keukenrek straalt stoerheid, stevigheid en duurzaamheid uit. Het is perfect voor extra opbergruimte in zowel de keuken als de woonkamer. Het rek is voorzien van verschillende schappen voor blikken en borden, 2,9 cm diepe gaasmanden voor fruit en 6 haken voor kookgerei. Dankzij de 35 cm diepe schappen, die voldoende ruimte tussen elkaar hebben, kunnen mini-ovens, friteuses en broodroosters moeiteloos worden opgeborgen.

Dit keukenrek is vervaardigd uit hoogwaardig metaal en hout, wat zorgt voor een duurzaam en aantrekkelijk ontwerp dat perfect past in een industriële inrichting. De afmetingen van het rek zijn 82,5 centimeter in hoogte, 37,5 centimeter in breedte en 97,5 centimeter in lengte, waardoor het voldoende ruimte biedt voor diverse opbergbehoeften.

Het rek heeft een charmante combinatie van bruine en zwarte tinten, wat een esthetisch aantrekkelijke uitstraling geeft. Met een totaalgewicht van 13,5 kilogram is het keukenrek stevig en robuust, wat zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid bij het opbergen van uw keukenspullen en andere voorwerpen.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8720618194411
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten