Bobbel Home - Garderoberek - Industriele Look - Bruin/Zwart

3466325
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,5 Sterren
Bobbel Home - Garderoberek - Industriele Look - Bruin/Zwart
99.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Bobbel Home Garderoberek is een veelzijdig meubelstuk dat dienst doet als kapstok, schoenenrek en legplank, en daarmee zowel functioneel als decoratief is. Dit meubel biedt slimme opbergmogelijkheden voor een georganiseerde en stijlvolle entree.

De kapstokhaken bieden ruimte voor ongeveer 9 jassen, terwijl de onderste plank ideaal is voor het plaatsen van sjaals of hoeden. Het onderste gaas biedt voldoende ruimte om schoenen netjes op te bergen. Het frame van het meubel is gemaakt van duurzaam ijzer, wat in combinatie met het vintage hout zorgt voor een industriële uitstraling die aantrekkelijk is in diverse interieurstijlen.

Elke haak kan tot ongeveer 3 kilogram dragen, terwijl de planken een maximale draagkracht van 80 kilogram hebben. Houd er echter rekening mee dat de bovenste rail niet geschikt is voor het dragen van zware jassen of andere zware voorwerpen.

Met een breedte van 72 cm, een diepte van 33,7 cm en een hoogte van 183 cm biedt dit garderoberek voldoende opslagruimte zonder veel vloeroppervlak in beslag te nemen. Het nettogewicht van het rek is 9,8 kg, wat het gemakkelijk verplaatsbaar maakt binnen uw interieur.

Productspecificaties

  • Merk: Parya Home
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x rek
  • EAN: 8719689805319
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 33,7x72x183 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten