BluMill 3-in-1 Vuurkorf Plancha Barbecue met brandhout opslag

4647734
119.95
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
BluMill 3-in-1 Vuurkorf Plancha Barbecue met brandhout opslag
119.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdige BluMill 3-in-1 Vuurkorf Plancha Barbecue, de perfecte aanvulling voor uw tuin of terras. Dit innovatieve product combineert een vuurkorf, plancha grill en BBQ in één, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Of u nu wilt genieten van een sfeervolle terrashaard, een vuurschaal om u aan op te warmen, of een plancha barbecue voor het bereiden van heerlijke maaltijden, de BluMill 3-in-1 vuurkorf biedt het allemaal.

Wat is een Plancha?
Een plancha is een gladde grillplaat, meestal gemaakt van gietijzer of staal. Het woord betekent in het Spaans "plaat". De plancha wordt verhit tot een hoge temperatuur en is ideaal voor het grillen van vlees, vis, groenten en fruit. De BluMill Plancha BBQ beschikt over een verwijderbare plancha van 58 cm diameter, die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en perfect gegrilde gerechten. Tip: Laat de plancha goed heet worden bij het eerste gebruik en verwijder met een spatel de eerste laag vet. Zodra deze laag is verwijderd, kunt u de bakplaat invetten met olie en beginnen met bakken.

Functionaliteit en design
De BluMill 3-in-1 Vuurkorf Plancha BBQ is ontworpen met gebruiksgemak en stijl in gedachten. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig te monteren en af te breken, zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Het verwijderbare grillrooster voor BBQ, met een diameter van 25 cm, biedt extra flexibiliteit bij het bereiden van diverse gerechten. De ingebouwde aslade zorgt ervoor dat u asresten eenvoudig en snel kunt verwijderen zonder geknoei.

Trendy en duurzaam
Gemaakt van gepoedercoat staal, combineert deze vuurkorf duurzaamheid met een trendy, matzwarte kleur die elke buitenruimte een stijlvolle uitstraling geeft. De handgrepen maken het eenvoudig om de vuurkorf te verplaatsen, ondanks het lichte gewicht van slechts 10,45 kg. Bovendien beschikt de BluMill 3-in-1 terrashaard over een handige opslagplaats voor brandhout, zodat u altijd voldoende hout bij de hand hebt voor een gezellige avond.

Creëert sfeer en warmte
De BluMill 3-in-1 vuurkorf creëert niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een warme en gezellige sfeer. Of u nu heerlijke gerechten wilt bakken en grillen of na het eten nog lang na wilt genieten van de zomer-/winteravonden, dan biedt deze vuurschaal u beide mogelijkheden. Het is perfect voor het grillen van vlees, vis en groeten en brengt warmte en gezelligheid naar uw buitenruimte, ongeacht het weer of seizoen. 

Productspecificaties

  • Merk: BluMill
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720663025210
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 60x83 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten