Blokker woondecoratie Olifant klein

4351654
6.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker woondecoratie Olifant klein
6.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng een vleugje speelse en exotische flair in je interieur met de Blokker Kleine Olifant Woondecoratie. Deze schattige olifant voegt karakter toe aan elke kamer met zijn charmante uitstraling en gedetailleerde afwerking. Of het nu op een boekenplank staat, op een bijzettafel of als onderdeel van een decoratieve arrangement, deze kleine olifant zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op je gezicht toveren.

De Blokker Kleine Olifant Woondecoratie is vakkundig vervaardigd met oog voor detail, waardoor het een realistische en toch artistieke uitstraling heeft. Het is een veelzijdige toevoeging aan verschillende interieurstijlen, van modern tot traditioneel. Plaats het in je woonkamer, slaapkamer, of zelfs op je bureau om een speels accent toe te voegen aan je omgeving.

Of je nu een dierenliefhebber bent, op zoek bent naar een uniek cadeau, of gewoon je interieur wilt opfleuren, de Blokker Kleine Olifant Woondecoratie is een perfecte keuze. Breng wat vrolijkheid en charme in huis met deze lieve en karaktervolle olifant.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015201
  • EAN: 8718827374267
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyresin

Beoordelingen

Gesponsorde producten