Blokker woondecoratie Japandi schaal

4501003
7.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Blokker woondecoratie Japandi schaal
7.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

10% korting Zomervoordeel – Blokker app

van maandag 22 juli t/m zondag 4 augustus 10% bonkorting tijdens onze Zomervoordeel actie. Geldt ook op alle prijspakkeraanbiedingen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Download de Blokker app in de appstore, activeer de korting in de app, log in met je Blokker account op de website en profiteer van de korting. Of verzilver deze in de winkel. Voor meer informatie klik hier.

Productomschrijving

Verrijk je interieur met de eenvoudige elegantie van de Blokker Japandi Schaal. Deze prachtige schaal belichaamt de essentie van de Japandi-stijl, die minimalistisch design combineert met warme, natuurlijke elementen. Het is een perfecte aanvulling op elke ruimte, of het nu je woonkamer, eetkamer of keuken is.

De Blokker Japandi Schaal is vervaardigd met hoogwaardige materialen en heeft een tijdloos ontwerp dat naadloos past bij verschillende interieurstijlen. Het strakke en toch organische ontwerp van de schaal voegt een vleugje rust en sereniteit toe aan je omgeving.

Of je nu kleine decoratieve voorwerpen wilt tentoonstellen of gewoon een stijlvolle aanvulling op je interieur zoekt, de Blokker Japandi Schaal biedt eindeloze mogelijkheden. Plaats het op je salontafel, eettafel of keukeneiland en geniet van zijn tijdloze schoonheid en functionaliteit.

Breng een gevoel van rust en harmonie in huis met de Blokker Japandi Schaal en laat je interieur stralen met zijn ingetogen schoonheid en verfijnde esthetiek.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016568
  • EAN: 8718827374793
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: MDF
  • Afmeting (cm): 30x30x7,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten