Blokker vaas Peer - 14x14x25cm - geel

4504731
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker vaas Peer - 14x14x25cm - geel
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

De Blokker vaas Peer is een prachtige en opvallende toevoeging aan elk interieur. Met afmetingen van 14x14x25 cm biedt deze vaas voldoende ruimte voor het tentoonstellen van uw favoriete bloemen of decoratieve takken. De vaas is uitgevoerd in een levendige gele kleur en is versierd met een charmant perenmotief, wat zorgt voor een speelse en frisse uitstraling.

Het unieke ontwerp van de Blokker vaas Peer maakt het een echte blikvanger in elke kamer. Of het nu op een salontafel, een dressoir of een vensterbank staat, deze vaas voegt direct een vleugje kleur en karakter toe aan uw interieur. Bovendien is de vaas gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en stevig is.

Of u nu een boeket bloemen wilt presenteren of gewoon een decoratief accent wilt toevoegen aan uw huis, de Blokker vaas Peer biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Het is ook een fantastisch cadeau-idee voor vrienden of familie, vooral voor liefhebbers van unieke en trendy interieuraccessoires. Voeg een vleugje vrolijkheid en natuurlijke schoonheid toe aan uw huis met de Blokker vaas Peer.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016623
  • EAN: 8718827375554
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 15x15x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten