Blokker SP ijsjesmaker - 4 stuks

3755956
3.00
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker SP ijsjesmaker - 4 stuks
3.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving



Met deze Blokker Strawberry Picnic set van drie snackboxjes in verschillende maten ben jij goed voorbereid voor de zomer! De doosjes zijn ideaal om fruit, koekjes en snacks onderweg mee te nemen of te gebruiken voor een picnic. De kunststof opbergdoosjes hebben ieder een lipje aan de deksel zodat je ze makkelijk open kunt maken. Hierdoor zijn de doosjes ook gemakkelijk door kinderen te openen. De doosjes passen in elkaar zodat ze makkelijk zijn op te bergen in de kast. 

De doosjes zijn vaatwasserbestendig, de deksels niet.

Afmetingen:

Groot: 10,8 x 10,8 cm

Middel: 9,4 x 9,4 cm

Klein: 8 x 8 cm




Met deze Blokker Strawberry Picnic siliconen set om ijsjes te maken ben jij goed voorbereid voor de zomer! Hiermee maak jij zelf in één keer 4 ijsjes van bijvoorbeeld limonade, vruchtensap of yoghurt. De afmetingen van de vorm zijn 14 x 8,5 x 12,5 centimeter. De ijsjesvorm is gemaakt van siliconen en is vaatwasserbestendig. De ijsstokjes uit de set dienen met de hand afgewassen te worden. 

Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis! 








Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0011163
  • EAN: 8718827281459
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Polypropyleen Siliconen
  • Afmeting (cm): 14x8,5x12,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten