Blokker Poef Oslo - 40x40x38cm - Mintgroen

4392021
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Blokker Poef Oslo - 40x40x38cm - Mintgroen
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Blokker Poef Oslo in een verfrissende mintgroene kleur biedt niet alleen comfort, maar voegt ook een vleugje eigentijdse stijl toe aan elke kamer. Met een afmeting van 40x40x38 centimeter is deze poef perfect als extra zitplaats, voetenbankje of zelfs als decoratief accent.

De poef is ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit. Het zachte, gewatteerde zitvlak zorgt voor een comfortabele zitervaring, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat de poef duurzaam en stabiel is. Of het nu gaat om een gezellige zithoek in de woonkamer, een leeshoek in de slaapkamer of een ontspanningsruimte in de studeerkamer, deze poef past zich moeiteloos aan elke omgeving aan.

De frisse mintgroene kleur geeft een vrolijke en verkwikkende uitstraling aan de ruimte, terwijl het minimalistische ontwerp naadloos past bij verschillende interieurstijlen. Of je nu gaat voor een Scandinavische, moderne of bohemien inrichting, de Blokker Poef Oslo voegt een subtiele maar opvallende touch toe aan elke setting.

Met zijn veelzijdigheid en stijlvolle design is de Blokker Poef Oslo een onmisbaar accessoire voor elk huis. Creëer een ontspannen en uitnodigende sfeer in je leefruimte met deze prachtige poef en geniet van het comfort en de schoonheid die het te bieden heeft.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016286
  • EAN: 8718827362769
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 40x40x40x38 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 40.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2215.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten