Blokker opbergboek Japandi 21x30cm

4351134
5.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker opbergboek Japandi 21x30cm
5.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Breng orde en elegantie in je interieur met het Blokker Opbergboek Japandi 21x30cm. Geïnspireerd door de serene esthetiek van de Japandi-stijl, biedt dit opbergboek een slimme en verfijnde manier om kleine spullen op te bergen. Met zijn afmetingen van 21x30 cm past het perfect op planken, bureaus of in kasten, waardoor het ideaal is voor verschillende ruimtes in huis.

Het opbergboek combineert functionaliteit met een tijdloos design. De rustige kleuren en eenvoudige vormgeving passen naadloos in elke interieurstijl, van modern tot klassiek. Of je nu kiest voor een opbergboek in neutraal grijs of subtiel bruin, het voegt een vleugje ingetogen elegantie toe aan je ruimte.

Met het Blokker Opbergboek Japandi 21x30cm kun je rommel uit het zicht houden terwijl je tegelijkertijd je interieur verfraait. Organiseer je papieren, accessoires of andere kleine voorwerpen op een stijlvolle manier en creëer een rustige en geordende omgeving in huis. Met dit opbergboek voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je interieur, maar ook een vleugje rust en harmonie.




Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0015172
  • EAN: 8718827348435
  • Materiaal: Papier
  • Afmeting (cm): 21x30 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten