Blokker kussen Heritage Lelie - 45x45cm

4596289
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker kussen Heritage Lelie - 45x45cm
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

2e halve prijs

van maandag 12 t/m zondag 25 augustus 2e halve prijs op alle Blokker kussens. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

Productomschrijving

Het Blokker kussen "Heritage Lelie" in de afmeting 45x45 cm is een prachtig en verfijnd decoratief item voor uw interieur. Geïnspireerd door de schoonheid van de leliebloem, biedt dit kussen een combinatie van elegantie en stijl.

Het kussen heeft waarschijnlijk een ontwerp dat de kenmerkende leliebloem benadrukt, mogelijk in een patroon dat zowel decoratief als klassiek is. De afmeting van 45x45 cm maakt het ideaal voor gebruik op een bank, fauteuil of bed, waardoor het zowel functioneel als decoratief is.

Het kussen is ontworpen om comfort te bieden met een stijlvolle uitstraling, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke kamer in uw huis. De neutrale kleurstellingen die vaak bij dergelijke ontwerpen worden gebruikt, kunnen ook gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende interieurstijlen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn.

Of u nu op zoek bent naar een accentkussen om uw woonruimte op te frissen of een elegant cadeau zoekt, het Blokker kussen "Heritage Lelie" zal zeker een vleugje verfijning en schoonheid toevoegen aan uw huiselijke omgeving.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0017425
  • EAN: 8717237213852
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 45x45 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten