Blokker kussen Heriage Peer - 60x40cm

4596288
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker kussen Heriage Peer - 60x40cm
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

2e halve prijs

van maandag 12 t/m zondag 25 augustus 2e halve prijs op alle Blokker kussens. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

Productomschrijving

Het Blokker kussen "Heritage Peer" in de afmeting 60x40 cm is een elegante en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Geïnspireerd door de vorm en schoonheid van peren, biedt dit kussen een subtiel en verfijnd ontwerp.

Hoewel ik geen specifieke details heb over dit specifieke kussen, is het waarschijnlijk ontworpen met een patroon dat peren benadrukt, en zou het een decoratief en klassiek thema kunnen hebben. De afmeting van 60x40 cm maakt het ideaal voor gebruik op een bank, fauteuil of bed, waardoor het zowel functioneel als decoratief is.

Het kussen is ontworpen om zowel comfort als stijl te bieden, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke kamer in uw huis. De kleurstellingen die vaak bij dergelijke ontwerpen worden gebruikt, zijn doorgaans neutraal en gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn.

Of u nu op zoek bent naar een accentkussen om uw woonruimte op te frissen of een elegant cadeau zoekt, het Blokker kussen "Heritage Peer" zal zeker een vleugje verfijning en natuurlijke schoonheid toevoegen aan uw huiselijke omgeving.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0017424
  • EAN: 8717237213845
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 60x40 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten