Bison vochtvreter navulling 2,5kg

4587689
20.85
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Bison vochtvreter navulling 2,5kg
20.85
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bison Vochtvreter Navulling 2,5kg: Ideale Oplossing tegen Vocht

Heb je last van vocht in huis? Ontdek de gebruiksvriendelijke Bison Vochtvreter Navulling van 2,5kg. Deze praktische oplossing helpt je ruimtes droog en fris te houden, zonder enige inspanning!

Effectieve Bescherming tegen Vocht

De Bison Vochtvreter Navulling biedt een krachtige bescherming tegen vocht, condens en onaangename geurtjes. Gebruik het in verschillende ruimtes zoals de kelder, het tuinhuis of zelfs in je caravan. Het beschermt niet alleen je muren en meubels, maar ook je gezondheid door het verminderen van allergenen en schimmels die in vochtige omgevingen gedijen.

Makkelijk in Gebruik

Deze navulzak is direct klaar voor gebruik. Open eenvoudig de verpakking, plaats de navulzak in je Bison Vochtvreter bakje en je bent klaar. Het plaatsen van de zak is eenvoudig en zorgt ervoor dat je snel en zonder gedoe verder kunt met je dag.

Duurzaam en Energiezuinig

Met de Bison Vochtvreter Navulling heb je geen elektriciteit nodig, wat het een energiezuinige oplossing maakt voor vochtproblemen. Geniet van een frissere lucht en een drogere omgeving zonder extra kosten op je energierekening.

Schoon en Geluidloos

Deze vochtvreter werkt volledig geluidloos en is schoon in gebruik. Geen zorgen over lawaai of rommel. Plaats het apparaat en het doet zijn werk stil en effectief.

Technische Specificaties
  • Type: Navulzak voor Vochtvreter
  • Inhoud: 2,5 kg
  • Kleur: Wit
  • PH-waarde: Ca. 10
  • Waterabsorptie: Circa 1 gram water per gram zout
Gebruikstips

Zorg dat je de Vochtvreter op een vlakke ondergrond plaatst om lekkage te voorkomen. Mocht er toch vloeistof lekken, maak dit dan direct schoon met veel water om vlekken te vermijden.

Bestel Nu en Bescherm Je Huis

Wacht niet langer en bestel de Bison Vochtvreter Navulling van 2,5kg vandaag nog op Massamarkt. Zorg dat je altijd een extra zak in huis hebt, zodat je nooit zonder komt te zitten. Bescherm je huis en je gezondheid effectief tegen vocht!

Productspecificaties

  • Merk: Bison
  • EAN: 8710439038674
  • Afmeting (cm): 30x9 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten