Besties Selfie dagboek met magische pen

4587071
18.82
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Besties Selfie dagboek met magische pen
18.82
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Grafix Besties Selfie Dagboek 21x15cm met Magische Pen

Ben je op zoek naar een dagboek dat jouw geheimen veilig houdt? Ontdek het Grafix Besties Selfie dagboek! Dit dagboek is niet alleen ideaal om je dagelijkse avonturen vast te leggen, maar biedt ook een magische pen waarmee jouw geschreven woorden alleen zichtbaar zijn met het speciale licht. Perfect voor iedereen die een beetje extra privacy wil.

Jouw Nieuw Beste Vriend

Met het Grafix Besties Selfie dagboek heb je altijd een betrouwbare plek om je gedachten en gevoelens te delen. Het stijlvolle ontwerp en de kleurrijke kaft maken dit dagboek een echte must-have. Of je nu thuiskomt van school of een rustige avond hebt, je geniet van het schrijven in dit unieke dagboek.

Handige Formaat

Het dagboek heeft een ideale afmeting van 21x15 cm. Het past makkelijk in je tas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu onderweg bent of thuis, je hebt altijd een plek om je verhalen op te schrijven.

Waarom Kiezen Voor Dit Dagboek?
  • Merk: Grafix
  • Lengte: 21 cm
  • Breedte: 15 cm
Unieke Schrijfervaring

Bij dit dagboek hoort een magische pen. Wat je schrijft, blijft onzichtbaar voor anderen. Gebruik het speciale licht om jouw woorden te onthullen. Dit maakt het dagboek niet alleen veilig, maar ook heel leuk om te gebruiken! Je voelt je net een geheim agent terwijl je je gedachten opschrijft.

Wacht niet langer en voeg het Grafix Besties Selfie dagboek toe aan je collectie. Je maakt van schrijven een spannende en persoonlijke ervaring!

Productspecificaties

  • Merk: Grafix
  • EAN: 8715427097091
  • Afmeting (cm): 21x15 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten