Benson Fiets Pedaalset - Anti-slip - Met Reflectoren - 14 mm - Schroefdraad - Fietspedalen / trappers

4672046
10.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Benson Fiets Pedaalset - Anti-slip - Met Reflectoren - 14 mm - Schroefdraad - Fietspedalen / trappers
10.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Benson Fietspedaalset met Anti-slip, speciaal ontworpen om uw fietservaring zowel veiliger als comfortabeler te maken. Deze pedaalset biedt een uitstekende combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak, perfect voor dagelijkse ritten en lange fietstochten.

Hoogwaardige Anti-slip Technologie voor Optimale VeiligheidDe Benson Pedaalset is voorzien van geavanceerde anti-slip technologie die zorgt voor een stevige grip, zelfs onder natte omstandigheden. De ingebouwde reflectoren aan de zijkanten van de pedalen verhogen uw zichtbaarheid in het donker, wat bijdraagt aan een veiliger fietservaring. Dankzij de schroefdraad diameter van 14 mm zijn deze pedalen compatibel met de meeste fietsen.

Eenvoudige InstallatieMet afmetingen van 70x95x26 mm zijn de pedalen geschikt voor een breed scala aan fietstypen. Het eenvoudige installatieproces zorgt ervoor dat u de pedalen snel en gemakkelijk kunt bevestigen.

ZoekwoordenBenson fietspedaal, anti-slip pedaal, reflectie pedaal, fietsaccessoires, fietsonderdelen, veilige fietspedaal.

Voordelen van dit artikel

  • Geavanceerde Anti-slip Technologie
  • Verbeterde Zichtbaarheid
  • Gebruiksvriendelijk

Benson
Bij het assortiment van Benson staat kwaliteit en veiligheid centraal. Het assortiment bestaat o.a. uit hand- en tuingereedschap, elektra, huishoudelijke artikelen, auto- en fietsaccessoires, leesbrillen, artikelen t.b.v. schilderen, campingartikelen, badkameraccessoires, zaklampen, batterijen, lijmen en kitten.

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8720812426462
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten