Belmond/Yoga stoel-bank loungeset - Naturel - 5 delig

4606065
2499.00
Je kunt 499 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Belmond/Yoga stoel-bank loungeset - Naturel - 5 delig
2499.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Belmond/Yoga stoel-bank loungeset - Naturel - 5 delig (inclusief hocker)

Op zoek naar een combinatie van natuurlijk en stoer? Dan is de Belmond echt iets voor jou. Door de combinatie van RVS en Wicker heeft de stoel-bank loungeset een stoere uitstraling. Voor extra comfort wordt de Belmond stoel-bank loungeset geleverd met extra dikke kussens. De Belmond stoel-bank loungeset bestaat uit: 2x loungestoel, 1x loungebank, 1 voetenbank en een koffietafel.

Eigenschappen van de Belmond stoel-bank loungeset

De Taste Belmond stoel-bank loungeset is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel bank loungeset. Het frame van de Taste Belmond stoel - bank loungeset is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat.  

Kussens van de Belmond stoel-bank loungeset

Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water en vuil- werend en zeer comfortabel. Uren lang zorgeloos in een heerlijk comfort, kan jij doorbrengen in deze heerlijke Taste by 4 Seasons Belmond tuinmeubelen.

4 Seasons Yoga koffietafel

De Yoga koffietafel is een compacte ronde koffietafel. Deze tafel heeft een doorsnede van 73 cm. en een hoogte van 35 cm. Het tafelblad is gemaakt van Teak hout en het frame is gemaakt van aluminium. eakhout is een tropisch houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het glad aan. Het eigenschap van teakhout is dat het na verloop van tijd zal gaan verkleuren. Dit is een natuurlijk proces. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Maar dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de loungeset. Dit geeft juist meer karakter aan de loungeset. De teak houten onderdelen worden onbehandeld bij u bezorgd, uiteraard is het mogelijk om deze te behandelen mocht u dat willen. Wij raden daarom aan om een Teak shield aan te brengen, dit zorgt ervoor dat het vuil- en waterafstotend wordt. Wij raden aan om dit te doen, als de onderdelen volledig droog is. 

De Belmond stoel-bank loungeset bestaat uit:

2x loungestoel
1x loungebank
1x voetenbank
1x koffietafel

De stoel-bank loungeset Belmond wordt geleverd inclusief zit-en rugkussens en dient u zelf nog te monteren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090301513563
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Wicker
  • Afmeting (cm): 160x78x84 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 4
Gesponsorde producten

Beoordelingen