Bellettini® Verstelbaar Schoenenkast - Schoenenrek met ruimte voor 20 schoenen - Zwart

4630318
47.94 42.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BICCIANO-BV
3 Sterren
Bellettini® Verstelbaar Schoenenkast - Schoenenrek met ruimte voor 20 schoenen - Zwart
47.94 42.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met het ultieme oplossing voor jouw schoenenopslag: Het 10-delige schoenenrek van Bellettini.
Met een afmeting van 31 x 43 x 173 cm, biedt ons schoenenrek een overvloed aan ruimte voor al je schoeisel. Elk van de 10 compartimenten, met een grootte van 40 x 30 x 17 cm, is ruim genoeg voor alles, van gymschoenen tot hakken. Nooit meer een overvolle kast, dit rek kan tot wel 20 paar schoenen herbergen, waardoor je op een georganiseerde en overzichtelijke manier je collectie kunt bewaren.

Een veelzijdig doe-het-zelf-rek voor al je behoeften
Dit schoenenrek is niet zomaar een standaard oplossing; het is volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Je kunt het rek in verschillende vormen opbouwen, waardoor het zich gemakkelijk aanpast aan de beschikbare ruimte. Of je nu één groot rek wilt maken of meerdere kleinere versies voor verschillende kamers in huis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer jouw perfecte opbergoplossing met dit veelzijdige doe-het-zelf-rek.

Eenvoudige montage en hoogwaardige materialen voor duurzaamheid
Geen gedoe meer met ingewikkelde montage-instructies. Dit rek is eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen of opnieuw in elkaar kunt zetten. Met hoogwaardige PP-kunststof platen die geurloos en robuust zijn, samen met een metalen frame en ABS-kunststofverbindingen, biedt dit rek duurzaamheid en stabiliteit. En om de montage nog gemakkelijker te maken, ontvang je bij je aankoop een Nederlands talige handleiding.

Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden
Met een draagvermogen van maximaal 10 kg per compartiment, is dit rek niet alleen sterk maar ook waterdicht en gemakkelijk te reinigen. Een vochtige doek is voldoende om het rek schoon te houden, waardoor het er altijd fris en nieuw uitziet, zelfs na jarenlang gebruik.

Voordelen
Compleet modulair
Stevige constructie
Chic en stijlvol
Volledig verstelbaar
Veelzijdig ontwerkp
Maximale opslag
Eenvoudige montage met behulp van NL en EN handleiding

Haal het maximale uit je ruimte met dit veelzijdige meubelstuk
Waar wacht je nog op? Maak een einde aan de chaos van rondslingerende schoenen en creëer een georganiseerde en stijlvolle ruimte met ons 10-delige schoenenrek. Of je nu een schoenenliefhebber bent die op zoek is naar een gestroomlijnde opbergoplossing of gewoon meer ruimte wilt creëren in je huis, dit rek biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bestel vandaag nog en ontdek zelf het gemak en de veelzijdigheid van ons schoenenrek!

Productspecificaties

  • Merk: Bellettini
  • EAN: 8720726108355
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 32x44x179 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten