Beentrainer met Digitaal Display

3829181
41.47
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Beentrainer met Digitaal Display
41.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Inklapbare Beentrainer met Display - Veelzijdige Training voor Armen en Benen

Ontdek de vele mogelijkheden van de inklapbare beentrainer met display, de ideale oplossing voor het trainen van zowel uw armen als uw benen. Of u nu werkt aan uw kracht, uithoudingsvermogen of herstel, deze beentrainer biedt een effectieve en gemakkelijke manier om uw spieren te trainen.

Aanpasbare Weerstand voor Persoonlijke Voorkeur

Met de verstelknop bovenop de beentrainer kunt u eenvoudig de weerstand aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Hierdoor kunt u de intensiteit van uw training regelen en geleidelijk aan uw vooruitgang opbouwen. Of u nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze beentrainer biedt de flexibiliteit die u nodig heeft om uw fitnessdoelen te bereiken.

Inklapbaar Ontwerp voor Gemakkelijke Opberging

Een handige functie van deze beentrainer is het inklapbare ontwerp. Dit maakt het eenvoudig om de beentrainer op te bergen wanneer u deze niet gebruikt. Of u nu beperkte ruimte heeft of gewoon een opgeruimde omgeving wilt behouden, deze compacte beentrainer neemt minimale ruimte in beslag.

Display voor Informatie en Voortgang

De beentrainer werkt op een meegeleverde AG13-batterij, waardoor u direct aan de slag kunt en kunt genieten van de functionaliteit van het display. Het display geeft belangrijke informatie weer, zoals tijd, afstand, calorieën en het aantal omwentelingen. Hierdoor kunt u uw voortgang bijhouden en uw training optimaliseren.

Stijlvol Ontwerp voor Elke Omgeving

De beentrainer heeft een stijlvolle zwarte/grijze kleur die naadloos integreert in elke omgeving. Of u nu thuis traint of de beentrainer meeneemt naar uw werkplek, het moderne ontwerp zorgt ervoor dat het er goed uitziet en past bij uw omgeving.

Duurzaam en Betrouwbaar

Met een maximaal belastbaar gewicht van 114,3 kg is deze beentrainer geschikt voor verschillende gebruikers. Of u nu uw spieren wilt versterken, wilt revalideren na een blessure of gewoon actief wilt blijven, de beentrainer is duurzaam en betrouwbaar.

Specificaties:


- Gemakkelijk opvouwbaar ontwerp
- Voeding: Batterij AG13 (meegeleverd)
- Kleur: Zwart / Grijs
- Maximaal belastbaar gewicht: 114.3 kg
- Afmetingen: 375 x 495 x 235 mm
- Gewicht: 2.46 kg

Ervaar de veelzijdige mogelijkheden van de inklapbare beentrainer met display en geniet van een effectieve en comfortabele training voor zowel uw armen als uw benen.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196736165
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 495x23,5x37,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2500.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten