Barista - green/Murano teak - 180x90 cm. - tuinset 5-delig

4606156
1495.00
Je kunt 299 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Barista - green/Murano teak - 180x90 cm. - tuinset 5-delig
1495.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Barista - green/Murano teak - 180x90 cm. - tuinset 5-delig

Lekker buiten dineren op een stoere tuinset? Dan is dit je kans met deze Barista/Murano tuinset! De Barista tuinstoelen van Taste zijn tijdloos met een modern design. Het unieke gevlochten motief in de rugleuning geeft deze stoel een klassieke, maar trendy uitstraling. Het geheel past perfect bij de robuuste Murano tuintafel van Exotan. Het brede frame met antracieten kleur zorgt ervoor dat het teakhouten tafelblad helemaal tot zijn recht komt. Het teakhout zorgt direct voor een gezellige sfeer bij deze tuintafel. Door de lengte van 180 cm. kan je gemakkelijk met 4 personen aanschuiven. De Barista stoelen heb je eenvoudig opgeruimd, de stoelen zijn namelijk stapelbaar. Voor wie zet jij een bordje klaar? Bestellen kan direct online!  

Eigenschappen Taste Barista dining tuinstoel

De Taste Barista heeft een stevig frame van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en heeft daardoor een lange levensduur. Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating welke kras- en stootvast is. De stoel is afgewerkt met rope welke met de hand gevlochten is. Het unieke patroon in de rugleuning zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt de Taste Barista dan ook een echte eyecatcher! Rope is een weerbestendig touw dat voorzien is van een kunststof kern. Dit zorgt ervoor dat het geen water op kan nemen. Het touw zelf is gemaakt van een acryl stof welke zacht aanvoelt en bestand is tegen UV-straling. Een prachtig materiaal met een unieke uitstraling. Het meegeleverde zitkussen is voorzien van een all-weather hoes zodat je deze gewoon buiten kunt laten liggen.

Eigenschappen Exotan tuintafel Murano

De Murano tuintafel van Exotan wordt gekenmerkt door zijn robuuste uitstraling. Dit komt door het mooie teakhouten tafelblad in combinatie met het donkere frame. Het frame is gemaakt van aluminium, een materiaal dat licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Het aluminium is voorzien van een antracieten poedercoating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stoot vast is en geeft het die mooie kleur. Bovenop het frame rust het teakhouten tafelblad. Teakhout is een natuurlijk product dat nog zal gaan werken. Wanneer het teakhout onbehandeld blijft zal het gaan vergrijzen. Om langer van de warme kleur te genieten kan je een teak protector gebruiken. Met een teak shield zorg je dat de tafel beschermd blijft tegen vuil en water. 

Deze 5-delige tuinset bestaat uit:

4x Taste Barista tuinstoel - green
1x Exotan Murano tuintafel - 180x90 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090313523581
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten