Baldur's Gate 3 (Import) - PS5

4687515
84.69
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Baldur's Gate 3 (Import) - PS5
84.69
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Baldur's Gate 3: ontdek een meeslepend avontuur!

Stap binnen in de legendarische wereld van Baldur's Gate 3 voor PlayStation 5, waar jouw avontuur begint in een mysterieuze stad vol met geheimen en gevaar!

Let op: dit is een import game. De Japanse versie, deze versie is gecensureerd.

Verken de iconische stad van Baldur's Gate

Stap in de schoenen van een nieuwe held en verken de uitgestrekte en levendige stad Baldur's Gate. Ontdek geheimzinnige steegjes, eeuwenoude ruïnes en ontmoet intrigerende personages terwijl je de duistere geschiedenis van deze mythische stad ontrafelt.

Personaliseer jouw avontuur

Creëer je eigen personage met unieke vaardigheden, achtergronden en persoonlijkheid. Maak belangrijke keuzes die het verhaal beïnvloeden terwijl je bondgenoten rekruteert en vijanden trotseert in een rijke wereld vol met mogelijkheden.

Ervaar meeslepende verhalen en interacties

Ga op in boeiende verhalen terwijl je diepere banden smeedt met metgezellen en tegenstanders. Elke beslissing kan onverwachte gevolgen hebben, waardoor elke playthrough uniek en onvoorspelbaar is.

Doe mee aan strategische gevechten en maak tactische keuzes

Vecht tegen angstaanjagende monsters en kwaadaardige wezens in strategische turn-based gevechten. Gebruik je vaardigheden en slimme tactieken om te overleven in gevaarlijke situaties waarin elke zet telt.

Verken werelden van magie en mysterie

Ontdek uitgestrekte landen, ondergrondse kerkers en betoverende bossen terwijl je krachtige artefacten ontdekt en geheimen ontrafelt die eeuwenlang verborgen zijn gebleven.

Geniet van prachtige visuele effecten

Geniet van adembenemende visuele effecten en meeslepende geluidsontwerpen die de wereld van Baldur's Gate tot leven brengen. Elke omgeving is gedetailleerd ontworpen om een ??unieke sfeer en gevoel van verkenning te bieden.

Begin nu aan jouw avontuur met Baldur's Gate 3!

Ontdek het epische avontuur van Baldur's Gate 3 en word de held die de wereld nodig heeft. Verken, vecht en maak keuzes die je lot zullen bepalen in deze meeslepende RPG die de grenzen van verhaalvertelling en gameplay verlegt.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer van Baldur's Gate 3!

Productspecificaties

  • Merk: Spike Chunsoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Spike Chunsoft
  • EAN: 4940261520182
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten