Aroma Diffuser Aromatic AD-304W

4738337
69.00
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Clean-Air-Optima
4,8 Sterren
Aroma Diffuser Aromatic AD-304W
69.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Topdesign van de Aroma Diffuser Aromatic™ AD-304W

De Clean Air Optima® Aroma Diffuser Aromatic™ AD-304W is een stijlvolle, compacte, multifunctionele, kwalitatief hoogwaardige, waterloze, oplaadbare - dus mobiel te gebruiken en fluisterstille aromaverstuiver voor pure essentiële oliën in een chique topdesign. Het principe en de toepassing van gepatenteerde hoogfrequente vibratietechnologie, PZT-Electronic- gebaseerd op het piëzo-elektrisch effect en een nauwkeurig etherische olie doserend pompsysteem in deze unieke Clean Air Optima® waterloze aromaverstuiver produceert met instelbare tijd en doseerinterval geurmoleculen die effectief in de ruimte worden verdeeld waardoor de Clean Air Optima® Aromaverstuiver Aromatic™ AD-304W een optimale ambiance van rust en ontspanning creëert en gezondheid bevordert.

Aromaverstuiver voor ruimtes tot 65m² / 160m³ / 699ft²

  • Plug & Play
  • Aromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima®
  • Optimaal aromatiseren met de Clean Air Optima® Waterloze Diffusie Technologi
  • Geschikt voor stationair en mobiel gebruik, chique design passend in elk interieur!
  • Voor aromatherapie op de AD-304W mogen uitsluitend de speciaal voor Clean Air Optima® diffusers ontwikkelde Clean Air Optima® essentiële oliën worden gebruikt.


Plug & Play
Op eenvoudige wijze de Clean Air Optima® aroma flacon in de opname draaien, inschakelen en onze Aromatic™ Diffuser doet fluisterstil zijn aromatiserende werk met pure essentiële BIO oliën van Clean Air Optima®

Aromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima®
Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd. Een essentiële of etherische olie is een vluchtige, vloeibare en geurige substantie die door aromatische planten wordt afgescheiden. Het is een product dat gemaakt is van een grondstof met dezelfde naam, door middel van destillatie of, in het geval van fruit, door mechanische persing.

Optimaal aromatiseren met de Clean Air Optima® Waterloze Diffusie Technologie
Gepatenteerde vibratietechnologie en PZT-Electronic gebaseerd op het piëzo-elektrisch effect, resonator, ultrasone trillingen en een nauwkeurig etherische olie peristaltisch doserend pompsysteem (d.w.z. door knijpbeweging in de leiding olie voortstuwend) vernevelt pure etherische olie microfijn en waarborgt behoud van de levenskracht van de etherische oliën. Deze directe (waterloze) diffusiebron creëert optimale aromatherapie met hoge therapeutische werking.

Geschikt voor stationair en mobiel gebruik, chique design passend in elk interieur!
De Clean Air Optima® Aroma Diffuser Aromatic™ AD-304W is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, compact in een multifunctioneel en chique design, licht in gewicht, oplaadbaar, draadloos en uitermate geschikt voor stationair en mobiel gebruik in al uw binnenruimtes thuis van woonkamer tot slaapkamer, kinderkamer, home-office, toilet etc. Geschikt voor professioneel gebruik in kantoren, wachtruimtes, receptie – praktijk en therapieruimtes, ziekenhuizen, toiletruimtes, hotel- en wellness ruimtes, schoonheidssalon, etc. De ingebouwde en voor het gebruik volledig opgeladen lithiumaccu maakt een gebruiksduur van 8 uur mogelijk in modus medium.

De Aromatic™ AD-304W is eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen op reis dankzij het compacte formaat en lichte gewicht, het anti lek systeem en de USB-aansluiting. Past in elke koffer, handbagage of rugzak en kan daardoor meegenomen worden voor gebruik in hotelkamers, voor recreatie in het vakantiehuis en bij passende, veilige centrering van de diffuser in de personenauto, camper, caravan, boot etc. De Clean Air Optima® Aromatic™ Diffusers zijn fluisterstil, maken een licht zoemend geluid en zijn daardoor geschikt voor gebruik in de slaapkamer en in alle overige ruimtes waar stilte en ambiance wordt verlangt.

Eenvoudige bediening
Eenvoudige bediening door twee drukknoppen op de bovenkant van de aromaverstuiver. Met de POWER-knop kan gekozen worden tussen aromatiseren met drie frequentie interval opties. Met de MODUS-knop kan gekozen worden tussen aromatiseren met vier tijdsduur opties.

Productspecificaties

  • Merk: Clean Air Optima
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Aroma Diffuser Aromatic™ AD-304W
  • EAN: 8718546313226
  • Geluidsniveau (db): 15
  • Vermogen (Watt): 5.0
  • Aantal standen: 4
  • Waterniveau indicator: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 15,2x13 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 300.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen