Antiklimstrips 5 meter (10x 50 cm) Zwart

4696802
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Antiklimstrips 5 meter (10x 50 cm) Zwart
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw eigendom te beschermen tegen ongewenste bezoekers, zowel mens als dier? Onze antiklimstrips bieden de perfecte oplossing! Deze strips zijn ontworpen om u een extra laag beveiliging te geven tegen vogels, katten en inbrekers. Of u nu uw schutting, dakrand, of balkon wilt beveiligen, onze antiklimstrips zijn de ideale keuze.

Hoogwaardige Kwaliteit en Duurzaamheid
Onze antiklimstrips zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw investering langdurig meegaat, ongeacht regen, sneeuw of zon. De strips zijn ontworpen om hun scherpte en effectiviteit te behouden, zelfs na jarenlang gebruik.

Efficiënte Bescherming
Deze antiklimstrips zijn de perfecte oplossing om uw eigendom te beschermen tegen ongewenste dieren en personen. Of het nu nieuwsgierige katten zijn die uw tuin betreden, vogels die uw dak bevuilen of potentiële inbrekers die een kans zoeken, deze strips zorgen ervoor dat ze allemaal op afstand blijven.

Eenvoudige Installatie
Onze antiklimstrips zijn ontworpen met het oog op eenvoudige installatie. U heeft geen speciale gereedschappen of professionele hulp nodig. Elke verpakking bevat 10 strips van 50 cm lengte, wat voldoende is om een groot gebied te bedekken. De strips kunnen eenvoudig worden bevestigd met schroeven, spijkers of lijm, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de ondergrond waarop u ze aanbrengt.

Flexibel en Buigzaam
Dankzij het flexibele en buigzame ontwerp kunnen onze antiklimstrips eenvoudig worden aangepast aan elke vorm en oppervlak. Of u nu een rechte lijn wilt beveiligen of een gebogen oppervlak, deze strips passen zich moeiteloos aan. Dit maakt ze ideaal voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Veiligheid en Milieuvriendelijkheid
Wij begrijpen dat veiligheid en milieuvriendelijkheid belangrijk zijn. Onze antiklimstrips zijn ontworpen om effectief te zijn zonder schade toe te brengen aan dieren. De scherpe punten ontmoedigen dieren om te klimmen zonder ze te verwonden. Bovendien zijn de strips gemaakt van recyclebaar materiaal, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor uw beveiligingsbehoeften.

Bescherm uw eigendom effectief en zonder gedoe met onze hoogwaardige antiklimstrips. Onze antiklimstrips zijn een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor al uw beveiligingsproblemen. Neem geen risico’s als het gaat om de veiligheid van uw eigendom. Kies voor onze antiklimstrips en geniet van een veilige, dierenvrije omgeving. 

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964704081
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen