AMIGO Omafiets Fling omafiets 28 Inch 56 cm Dames Terugtraprem Zwart

4005972
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De AMIGO Fling omafiets is de low-key basis voor jouw bewegelijke studentenleven of al jouw middelbare school avonturen. Deze zwarte 28 inch damesfiets (met een framemaat van 56 centimeter) past perfect in het budget van ‘Ome DUO’. Net zoals jouw doorpakkers mentaliteit zijn de mogelijkheden van deze studentenfiets ook eindeloos. Zo zit jij na een avondje doorhalen ook in de ochtend op tijd in de collegezaal. Gebruik de fiets voor school of studie, bijbaan, sportactiviteiten én tijdens het stappen met je vriendenkring!

Veiligheid voorop
In de drukte in én rondom de stad moet je continue rekening houden met andere weggebruikers en verkeersregels. Daarom is een effectief remsysteem een vereiste. Een eenvoudig maar zeker ook een zeer snelle manier van remmen is dan wel de terugtraprem op het achterwiel. Tevens is de fiets voorzien van V-Brake op het voorwiel. Natuurlijk wil je ook in het donker of bij schemering veilig deelnemen aan het verkeer. Deze omafiets is voorzien led-verlichting waardoor je zowel voor als achter goed zichtbaar bent. Daarnaast voorkomt het zwarte hoogglans lakdoek op de kettingkast dat je kleding verstrikt raakt in de ketting.

Gewoon goed!
Je hebt niet veel extra nodig want met de AMIGO Fling als instapmodel heb je een solide basis te pakken. Het frame van deze fiets is gemaakt van robuust staal. Deze sterke eigenschap kun je wel gebruiken als student of middelbare scholier zijnde. Het frame is uiteraard ook aangekleed met fietsbel, bagagedrager en spatborden. Parkeer op het eind van de rit de omafiets supersnel met de traditionele standaard in de fietsenstalling van jouw universiteit of op de stoep van je studentenhuis!

AMIGO, ready to move
AMIGO brengt je in beweging! Met producten met een leuk en fris design, tegen een verrassend lage prijs. De AMIGO-collectie bestaat uit (elektrische) fietsen, fietsonderdelen en -accessoires, steppen, skates en loopfietsen. Voor iedereen bereikbaar, want zeer scherp geprijsd. Zo maakt AMIGO ook jouw vrije tijd nét wat leuker. AMIGO, ready to move!

Algemene specificaties:
Kleur: zwart
Kleur model: Black Flat Glossy (YS-728)
Geslacht: dames
Materiaal frame: staal
Materiaal velg: aluminium
Type aandrijving: ketting
Crankstel: single
Stuurpen: vast
Zadelpen verend: nee
Voorvork verend: nee
Gewicht: ca. 20,7 kg

Specificaties maten:
Wielmaat: 28 inch
Framemaat: 56 cm

Specificaties remmen:
Type voorrem: V-Brake
Type achterrem: terugtraprem

Specificatie verlichting:
Verlichting voor: led (batterijen)
Verlichting achter: led (batterijen)
Reflectoren: op de trappers

Specificaties accessoires:
Spatborden: boven voor- en achterwiel
Fietsstandaard: ja
Bagagedrager: ja
Fietsbel: ja
Slot: geen

Productspecificaties

  • Merk: AMIGO
  • EAN: 8720585997275
  • Framemaat: 28
  • Uitvoering crankstel: Single
  • Aantal versnellingen: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten