Ambiente Servetten Lunaria Green 25x25cm

4586380
11.65
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Ambiente Servetten Lunaria Green 25x25cm
11.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ambiente Servetten Lunaria Green 25x25cm

Wil je jouw tafel op een stijlvolle manier dekken? De Ambiente Servetten Lunaria Green 25x25cm geven je diner een bijzondere uitstraling. Deze servetten zijn een perfecte toevoeging aan je tafelsetting, of je nu een feestje geeft of een gezellig diner voor twee plant. Laat je verrassen door de mooie paarse kleur en het stevige papier van hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor Ambiente Servetten?
  • Merk: Ambiente
  • Kleur: Paars
  • Materiaal: Papier

De servetten van Ambiente zijn niet alleen praktisch, maar ook elegant. De paarse kleur geeft je tafel net dat beetje extra flair. Het hoogwaardige papier zorgt ervoor dat de servetten stevig aanvoelen en niet snel scheuren. Je gasten zullen onder de indruk zijn van jouw oog voor detail.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu een formeel diner organiseert of een informeel samenzijn, de Ambiente Servetten Lunaria Green passen bij elke gelegenheid. Ze zijn ideaal voor feestjes, familiediners en zelfs voor dagelijks gebruik. Dankzij de afmeting van 25x25 cm zijn ze groot genoeg om als servet en als decoratief element te dienen.

Gemakkelijk en stijlvol

Met de servetten van Ambiente geef je je tafel snel een stijlvolle uitstraling. Ze combineren goed met allerlei tafelkleuren en servies. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik en weg te gooien na het eten, wat je een hoop afwas bespaart. Perfect voor wie wil genieten van een mooi gedekte tafel zonder gedoe.

Productspecificaties

  • Merk: Ambiente
  • EAN: 8712159185560
  • Materiaal: Papier

Beoordelingen

Gesponsorde producten