Ambiente Servetten Holland style 33x33cm

4015332
12.15
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Ambiente Servetten Holland style 33x33cm
12.15
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ambiente Servetten Holland Style 33x33cm

Ben je op zoek naar de perfecte servetten voor je volgende feestje of diner? De Ambiente Servetten Holland Style 33x33cm bieden de ideale oplossing. Deze prachtige, blauwe servetten brengen direct sfeer aan je tafel. Gemaakt van hoogwaardig papier, voelen ze stevig en zacht aan, waardoor jouw gasten altijd tevreden blijven.

Waarom kiezen voor Ambiente servetten?

Met de Ambiente servetten voeg je niet alleen een vleugje stijl toe aan je tafel, maar kies je ook voor kwaliteit. Deze servetten zijn niet zomaar een accessoire; ze zijn een belangrijk onderdeel van je tafelsetting. Of je nu een formeel diner organiseert of een informele brunch, de Ambiente servetten passen bij elke gelegenheid.

Kenmerken van de Ambiente servetten
  • Merk: Ambiente
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Papier

De blauwe kleur van deze servetten straalt rust en elegantie uit. Dit maakt ze perfect voor elke setting, van een gezellige familiebijeenkomst tot een chic diner. Bovendien zijn de servetten van papier, wat betekent dat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Je draagt dus ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu.

Meer over de categorie: servetten

Servetten zorgen voor een nette en verzorgde tafel. Ze zijn onmisbaar bij elke gelegenheid, groot of klein. Met een goede servet bescherm je je kleding en houd je de tafel schoon. Daarnaast voegen ze een decoratief element toe, waarmee je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken.

Productspecificaties

  • Merk: Ambiente
  • EAN: 8712159169294
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Papier

Beoordelingen

Gesponsorde producten