Ambiente Servet 25cm Bunch Of Lavender

4015247
11.65
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Ambiente Servet 25cm Bunch Of Lavender
11.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ambiente Servetten 25x25cm Bunch Of Lavender

Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw tafel met de Ambiente servetten 25x25cm in het prachtige 'Bunch Of Lavender' design. Deze servetten bieden niet alleen praktische oplossingen voor jouw etentjes, maar ook een stijlvolle toevoeging die jouw gasten zeker zullen waarderen.

Waarom kiezen voor Ambiente servetten?

Als jij op zoek bent naar servetten die zowel functioneel als mooi zijn, dan zijn de Ambiente servetten precies wat je nodig hebt. Het verfijnde lavendelontwerp en de rijke paarse kleur passen perfect bij een breed scala aan tafelsettings, van formele diners tot informele bijeenkomsten.

Kenmerken van de Ambiente Servetten
  • categorie: servetten
  • merk: Ambiente
  • kleur: paars
  • materiaal: papier

Deze servetten, gemaakt van hoogwaardig papier, voelen zacht aan en zijn absorberend. Dit zorgt ervoor dat ze jouw tafel beschermen tegen gemorste drankjes en etensresten. Daarbij zijn ze ook milieuvriendelijk, perfect voor wie duurzaamheid belangrijk vindt.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu een feestje organiseert, een romantisch diner hebt of gewoon een gezellige avond met familie en vrienden, de Ambiente servetten 25x25cm Bunch Of Lavender geven jouw tafel de perfecte finishing touch. Laat jouw gasten genieten van de stijlvolle details die jouw goede smaak weerspiegelen.

Productspecificaties

  • Merk: Ambiente
  • EAN: 8712159143843
  • Materiaal: Papier

Beoordelingen

Gesponsorde producten