Altho Duivenpinnen 1 meter - 4x 25cm - Vogelpinnen - Duivenverjager - Vogelwering - Duivenwering

4620626
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Altho Duivenpinnen 1 meter - 4x 25cm - Vogelpinnen - Duivenverjager - Vogelwering - Duivenwering
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd uw balkon, muren en huis vogelvrij met deze effectieve en eenvoudig te installeren Altho Duivenpinnen. Deze duivenverjager montage kit bevat 4 RVS grondplaten van 25 centimeter en de pinnen die u zelf in elkaar zet, zodat u de perfecte oplossing kunt creëren voor uw specifieke situatie. De duivenpinnen zijn ontworpen om vogels, duiven en katten op afstand te houden, zodat u kunt genieten van een schone en rustige omgeving.

De Altho Duivenpinnen zijn niet alleen een uitstekende manier om ongewenste dieren op afstand te houden, maar ze helpen ook bij het beveiligen van uw woning tegen inbrekers. Met deze vogelpinnen kunt u dus met een gerust hart uw huis verlaten.

Belangrijkste kenmerken:

Eenvoudige installatie: De montage kit bevat alles wat u nodig heeft om de duivenpinnen snel en gemakkelijk te plaatsen op muren, balkons, vensterbanken en meer.

- Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) voor zowel de grondplaten als de pinnen, zodat u jarenlang kunt profiteren van een effectieve en duurzame oplossing tegen ongewenste bezoekers.

- Veilig voor mens en dier: De Altho Duivenpinnen houden vogels, duiven en katten op afstand zonder gebruik van chemicaliën, waardoor het een milieuvriendelijke en diervriendelijke optie is.

- Extra beveiliging: Naast het afschrikken van dieren, bieden de duivenpinnen ook een extra beveiligingslaag tegen inbrekers, waardoor uw woning nog veiliger wordt.

- Flexibele oplossing: De montage kit bevat 4 RVS grondplaten van 25 centimeter die eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn, zodat u de ideale lengte en vorm kunt creëren voor uw specifieke situatie.

Voorkom dat uw buitenruimtes worden verstoord door vogels, duiven en katten met de Altho Duivenpinnen. Deze eenvoudig te installeren, duurzame en veilige oplossing zorgt voor een schone en rustige omgeving, terwijl het uw woning extra beveiligt tegen inbrekers. Bestel vandaag nog de Altho Duivenpinnen en geniet van een vogelvrije omgeving.

Productspecificaties

  • Merk: Altho
  • EAN: 8720865535104
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Ongediertebestrijding tegen: Vogels

Beoordelingen

Gesponsorde producten