Aigostar LH9 - LED Schijnwerper Met bewegingssensor - 10W - IP65 - Buitenlamp - 6500K - Floodlight - Bouwlamp - Zwart

4397591
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aigostar
4,5 Sterren
Aigostar LH9 - LED Schijnwerper Met bewegingssensor - 10W - IP65 - Buitenlamp - 6500K - Floodlight - Bouwlamp - Zwart
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Nieuwe generatie LED breedstralers voor professioneel gebruik. 28PCS LED-chips zorgen voor een heldere verlichting van 750 lumen, meer dan 85% elektriciteit besparen en tot 25000H uur meegaan. De schijnwerper maakt gebruik van een verzegelde structuur met goede waterdichte prestaties, is stofdicht en waterdicht.

Gevoelige bewegingssensor

De Aigostar-schijnwerpers worden geleverd met een infraroodsensor voor het menselijk lichaam die onmiddellijk oplicht wanneer er beweging is in het sensorgebied. De PIR-detector is redelijk gevoelig en kan horizontaal worden afgesteld op 350 graden, en verticaal op 180 graden .SENS: De detectieafstand is maximaal 9 meter; TIJD: het verlichtingstijdbereik is 7 seconden tot 720 seconden; LUX: werkmodi kunnen voor de hele dag of alleen 's nachts worden ingesteld.

Super helder en energiebesparend

De schijnwerper gebruikt hoogwaardige LED-chips en optische lens, die de verlichting helderder maken en de verlichtingsafstand langer, tot 9 meter. Hij biedt helderder licht dan andere schijnwerpers. De 10W LED-schijnwerper is een goede vervanging van de traditionele gloeilamp van 40W. Met deze schijnwerper bespaart u meer dan 85% op de elektriciteitsrekening. Perfect geschikt voor energiebesparende LED-buitenverlichting.

Efficiënte warmteafvoer en lange levensduur

De schijnwerper is gemaakt van gegoten aluminium en pc-materiaal, dat licht in gewicht, slijtvast, corrosiebestendig en valbestendig is. Ultradun behuizingsontwerp met een goede warmteafvoer, wat de levensduur van de schijnwerper verlengd. De levensduur is tot 25000 uur.

Eenvoudige installatie en demontage

De schijnwerper kan worden gedemonteerd en is recyclebaar. De beugel kan 350 graden worden aangepast aan uw behoeften. Eenvoudig te installeren - u hoeft alleen de beugel op het voorbereide montagegat te installeren en de elektrische draden op kleur aan te sluiten en vervolgens het apparaat met de schroef vast te maken. Er is een selectie van drie installatiemethoden - u kunt het beveiligingslicht aan het plafond, de muur of op de vloer installeren.

IP65 waterdichte en brede toepassing

IP65 waterdichte classificatie voorkomt dat de schijnwerper wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw of een omgeving met hoge temperaturen. De outdoor schijnwerper verlicht een groot gebied voor uw commerciële of residentiële eigendom. Hij is geschikt voor tuinen, werven, garages, villa's, daken, gebouwen, enz.

Specificaties

Wattage: 10 Watt

Kleur: 6500K

Lumen: 750lm

Sensor: PIR bewegingssensor

Werktemperatuur: ~20°C-40 °C

Aantal branduren: 25.000 uur

IP-waarde: IP65 spatwaterdicht

Garantie: 2 jaar

Productspecificaties

  • Merk: Aigostar
  • EAN: 8433325310769
  • Lichtkleur: Koud wit
  • Lichtopbrengst Lumen: 4300
  • Inclusief lichtbron: Ja
  • Vermogen (Watt): 10.0
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 12x5,3x17 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten