AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative - Nintendo Switch

3958645
47.63
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative - Nintendo Switch
47.63
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative voor Nintendo Switch ervaar je detectivewerk, grimmige verhaallijnen én droomwerelden: de waarheid ligt dieper verborgen dan je denkt.. Ben jij de detective die de Half Body seriemoorden kan oplossen?

Duik in een wereld van mysterie en onderzoek

Welkom bij AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative, een meeslepende thriller waarin je een complexe zaak van moord en mysterie moet oplossen. Deze game combineert diepe verhaallijnen met intrigerende puzzels en interactieve elementen, waardoor je constant op het puntje van je stoel zit.

Volg het verhaal van twee detectives

In AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative volg je het verhaal van twee detectives, Mizuki en Ryuki, die werken aan het ontrafelen van een reeks mysterieuze moorden. Elke stap brengt je dichter bij de waarheid, terwijl je ondergedompeld wordt in een wereld vol spanning en onverwachte wendingen. Ontdek de geheimen die zich verbergen in de diepten van de menselijke geest.

Ontrafel mysteries door dromen te verkennen

De unieke Somnium-onderzoeksmechanieken laten je de dromen van verdachten en getuigen verkennen. Los puzzels op en verzamel aanwijzingen door interactie met de droomwereld, waarbij elke beslissing de uitkomst van je onderzoek kan beïnvloeden. Deze innovatieve gameplay biedt een diepgaande en meeslepende ervaring die je intellectueel uitdaagt.

Ontdek een uniek verhaal vol puzzels en interactieve elementen

AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative biedt een unieke combinatie van verhaal, puzzels en interactieve elementen die zowel je intellect als je emoties aanspreken. Bereid je voor op een avontuur dat je meesleept in een wereld vol mysterie en intrige.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative!

Productspecificaties

  • Merk: Numskull Games
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Numskull Games
  • EAN: 5056280436041
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten