Agunto AGU-SP1x8 Slimme Stekker - Stroommeter - Smart Plug

4617595
99.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Agunto AGU-SP1x8 Slimme Stekker - Stroommeter - Smart Plug
99.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je ooit gewild dat je elk apparaat in huis op afstand kunt bedienen? De Agunto AGU-SP1 slimme stekker maakt dit mogelijk! Stel je voor dat je nooit meer hoeft op te staan om een apparaat aan of uit te zetten. Met deze smart plug bedien je alles eenvoudig via je smartphone of Google Assistant. Ontdek hoe deze slimme stekker jouw dagelijks leven gemakkelijker en efficiënter kan maken.

 

Transformeer je huis met slimme technologie

Maak kennis met de Agunto AGU-SP1, de slimme stekker die elk apparaat in jouw huis slim maakt. Of het nu gaat om je lampen, koffiemachine of televisie, met deze smart plug heb je altijd de controle. Bespaar energie, verhoog het comfort en monitor je verbruik eenvoudig via de gebruiksvriendelijke Agunto app.

 

Unieke voordelen van de Agunto AGU-SP1

  • Eenvoudige installatie: Geen gedoe, geen technische kennis vereist. Plaats de slimme stekker tussen het apparaat en het stopcontact, download de Nederlandstalige Agunto app, en volg de drie eenvoudige stappen.
  • Spraakbediening met Google Assistant: Bedien je apparaten met je stem. Zeg gewoon "Hey Google, zet de lamp aan" en het gebeurt direct.
  • Inzicht in energieverbruik: De ingebouwde energiemeter helpt je om je energieverbruik te monitoren en besparen op je energierekening.
  • Slimme tijdschakelaar: Stel schema's in om apparaten automatisch in- of uit te schakelen, zodat je energie bespaart en nooit meer apparaten onnodig aan hebt staan.

 

Belangrijkste functies van de Agunto AGU-SP1

Eenvoudige Installatie

De installatie van de Agunto slimme stekker is een fluitje van een cent. Plaats de stekker, download de app en je bent klaar om te beginnen. De interactieve handleiding in de app loodst je in slechts drie stappen door het proces. Geen technische kennis nodig!

 

Spraakbediening met Google Assistant

Met de integratie van Google Assistant bedien je elk apparaat in huis eenvoudig met je stem. Dit voegt een extra laag van gemak en comfort toe aan je dagelijkse routines. Of je nu op de bank zit of je handen vol hebt, met een simpele stemcommando heb je de controle.

 

Inzicht in Energieverbruik

De Agunto AGU-SP1 is uitgerust met een unieke energiemeter. Dit geeft je gedetailleerd inzicht in het energieverbruik van al je apparaten. Identificeer sluipverbruikers en bespaar geld door efficiënter met energie om te gaan. Bekijk de verbruiksgegevens per dag, maand of jaar en optimaliseer je energieverbruik.

 

Slimme Tijdschakelaar

Met de slimme tijdschakelaar stel je eenvoudig tijdschema’s in voor je apparaten. Laat je lampen automatisch uitgaan als je naar bed gaat, of laat de koffiemachine 's ochtends inschakelen voordat je opstaat. Deze functie helpt niet alleen energie te besparen, maar biedt ook extra gemak.

 

Inhoud van de verpakking

  • 8× Agunto AGU-SP1 Slimme Stekker
  • Gebruikershandleiding

 

Wil je een slimmer en efficiënter huis? De Agunto AGU-SP1 slimme stekker is de perfecte oplossing. Eenvoudig te installeren, moeiteloos te bedienen met Google Assistant, en voorzien van een handige energiemeter en slimme tijdschakelaar. Wacht niet langer en ervaar het comfort en de energiebesparing van de Agunto slimme stekker.

Productspecificaties

  • Merk: Agunto
  • EAN: 8719327693322
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 4,5 (L)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 62.0
  • Domotica platform: Agunto

Beoordelingen

Gesponsorde producten