AEW All Elite Wrestling: Fight Forever - Nintendo Switch

4002800
22.15
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
AEW All Elite Wrestling: Fight Forever - Nintendo Switch
22.15
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stap in de ring met AEW All Elite Wrestling: Fight Forever voor Nintendo Switch, de ultieme game-ervaring voor worstelliefhebbers. Deze game brengt het beste van AEW tot leven met realistische worstelactie, iconische supersterren en meeslepende gameplay.

Speel met legendarische iconen en opkomende sterren

Ontmoet in AEW All Elite Wrestling: Fight Forever de grootste legendes die ooit de ring hebben betreden, naast nieuwe veelbelovende AEW-sterren die hun stempel drukken op de worstelwereld. Of je nu fan bent van klassieke worsteliconen of de opkomende sterren van vandaag volgt, deze game brengt ze allemaal samen voor epische confrontaties.

Kies uit verschillende spelmodi

Van single- en tag-teamwedstrijden tot 3-way en 4-way gevechten, laddermatches, Casino Battle Royale, Falls Count Anywhere, Unsanctioned Lights Out, Exploding Barbed Wire Death matches en meer, AEW All Elite Wrestling: Fight Forever biedt een uitgebreid scala aan wedstrijdmodi die je kunt verkennen. Duik in de spanning van online coöp-wedstrijden voor meerdere spelers en werk samen met vrienden om je tegenstanders te slim af te zijn.

Meeslepende tag team actie, een uitgebreide carrière modus én aanpassingsmogelijkheden

Ervaar tag team-wedstrijden met opeenvolgende teammanoeuvres die je op eenvoudige wijze kunt uitvoeren, waardoor je strategie en teamwork naar een hoger niveau tilt. De uitgebreide carrièremodus stelt je in staat om een worstellegende te worden, terwijl talloze aanpassingsmogelijkheden je de vrijheid geven om worstelaarsoutfits, movesets, entrees, teams en zelfs arena's naar wens aan te passen.

Daag jezelf uit

Verder kun je meer dan 40 verschillende wapens ontdekken, deelnemen aan boeiende minigames en jezelf uitdagen met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. AEW All Elite Wrestling: Fight Forever is niet zomaar een game; het is een complete worstelervaring die je keer op keer terug zal laten komen voor meer.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk beelden van AEW: Fight Forever!

Productspecificaties

  • Merk: THQ Nordic
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: THQ Nordic
  • EAN: 9120080078438
  • Genre games: Fighting
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten