Adriatic Kegelset met 9 kegels (30cm)

4586314
19.00
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Adriatic Kegelset met 9 kegels (30cm)
19.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Adriatic Kegelset met 9 kegels (30 cm) en 2 ballen

Ben je op zoek naar een leuk en actief spel voor buiten? De Adriatic Kegelset met 9 kegels en 2 ballen biedt jou en je gezin uren speelplezier! Deze kleurrijke kegelset is ideaal voor gezellige middagen in de tuin, op het strand of in het park. Je geniet van een spannende wedstrijd en verbetert tegelijkertijd je werp- en vangvaardigheden.

Perfect voor elk Vang- en Werpspel

Deze kegelset behoort tot de categorie vang- en werpspellen, wat betekent dat je het kunt gebruiken voor allerlei activiteiten waarbij je moet gooien en vangen. Organiseer een competitie met vrienden of familie en kijk wie de meeste kegels omver kegelt. De set is geschikt voor jong en oud, dus iedereen kan meedoen!

Kenmerken van de Adriatic Kegelset
  • Merk: Adriatic
  • Lengte: 30 cm
  • Materiaal: Kunststof
Waarom kiezen voor de Adriatic Kegelset?

De Adriatic Kegelset met 9 kegels (30 cm) en 2 ballen is gemaakt van stevig kunststof, waardoor het duurzaam en weerbestendig is. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen, want de set kan tegen een stootje. Door de lichte materialen kunnen kinderen de kegels en ballen gemakkelijk hanteren. De felle kleuren maken het spel extra aantrekkelijk en zorgen ervoor dat je de kegels altijd goed ziet, zelfs in het gras.

De Adriatic Kegelset is een fantastische toevoeging aan je buitenspeelgoedcollectie. Haal deze set vandaag nog in huis en ervaar zelf hoe leuk en uitdagend het is om kegels omver te werpen. Laat de competitie beginnen!

Bestel nu bij Massamarkt

Productspecificaties

  • Merk: Adriatic
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8002936019608
  • Materiaal: Plastic

Beoordelingen

Gesponsorde producten