Adriatic Foamballetjes Ø70mm zak a 3

4586308
12.45
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Adriatic Foamballetjes Ø70mm zak a 3
12.45
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Adriatic Foamballetjes met voetbaldecor - Perfect voor Spel en Plezier

Ben je op zoek naar een leuk en veilig speeltje voor je kinderen? De Adriatic foamballetjes met voetbaldecor zijn precies wat je zoekt! Deze kleurrijke balletjes zorgen voor eindeloos speelplezier, zowel binnen als buiten. De zachte schuimstructuur maakt ze ideaal voor jong en oud. Lees verder om te ontdekken waarom deze foamballetjes een geweldige toevoeging zijn aan jouw speelcollectie.

Veilig en Duurzaam Speelgoed

Je wilt natuurlijk dat je kinderen veilig spelen. Daarom zijn de Adriatic foamballetjes gemaakt van duurzaam kunststof. De balletjes hebben een diameter van 7 cm, wat betekent dat ze gemakkelijk vast te houden zijn voor kleine handjes. Bovendien zijn ze licht van gewicht, dus je hoeft niet bang te zijn voor harde klappen of schade aan meubels.

Speelplezier voor Elke Gelegenheid

Of je nu een spelletje in de tuin plant of binnen wilt spelen, deze foamballetjes passen bij elke gelegenheid. De verschillende kleuren en het leuke voetbaldecor maken het spel nóg leuker. Kinderen kunnen bijvoorbeeld hun gooi- en vangvaardigheden verbeteren of gewoon lekker gooien en rollen. Laat de fantasie van je kinderen de vrije loop met deze veelzijdige balletjes!

Productinformatie Adriatic Foamballetjes
  • Merk: Adriatic
  • Kleur: verschillende
  • Diameter: 7 cm
  • Materiaal: kunststof
Voetbal Collectie bij Massamarkt

Ben je een voetbalfan of zoek je nog meer voetbalgerelateerde producten? Onze voetbalcategorie biedt een breed scala aan producten om uit te kiezen. Van ballen en goals tot accessoires en kleding, bij Massamarkt vind je altijd iets wat bij jou past. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten van bekende merken zoals Adriatic.

Productspecificaties

  • Merk: Adriatic
  • EAN: 8002936011237
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Plastic

Beoordelingen

Gesponsorde producten