4toolz® Fiets Reparatie Beugel voor wand of werkbank 360° Verstelbaar

4686423
39.50
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4Goodz
4,2 Sterren
4toolz® Fiets Reparatie Beugel voor wand of werkbank 360° Verstelbaar
39.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Behoefte aan meer ruimte? Dat doe je met een fiets ophangbeugel en fiets reparatiebeugel van 4toolz®. Je kunt de beugel aan de muur monteren, maar het kan ook op een werkbank. 

Door stabilisatie en montage in het oppervlak kan het helpen om moeilijke fietsonderhoudswerkzaamheden aan te kunnen. OF het een ketting afstellen is, of iets smeren, ook bij het verwijderen van het voor- of achterwiel is de standaard stabiel. 360 graden draaibaar: de klemkop draait 360 graden door een snelsluiter en een draaiknop, zodat je eenvoudig aan je fiets in elke hoek kunt werken.

De klem houdt buizen van 2,5 tot 5.5 cm vast en heeft plastic beschermers, die de fiets niet beschadigen. De montageplaat heeft vier gaten, hij staat in enkele minuten op je werkbank en draai dan de arm van de standaard als het werk is gedaan.

In hoogte verstelbaar:

de hoogte van de buis is simpel met de snelspanners van 60 cm tot 86 cm in te stellen, en past zich zodoende aan verschillende hoogtebehoeften aan en maakt een eenvoudige reparatie van de fiets mogelijk.

Voor veel fietsen geschikt

Geschikt voor mountainbikes, ook perfect voor kleine fietsen zoals loopfietsen. Maximale belasting 88 LBS fietsstandaard: de fietswerkstandaard is gemaakt van duurzaam staal, licht en compact. Ontworpen met zware buizen en goed gemaakte kop en klemmen, kan moeiteloos e-bikes, racefietsen, mountainbikes met maximaal gewicht van 40 kg repareren, perfect dus voor dagdagelijks gebruik voor iedere fietsbezitter.

Ruimtebesparing

Met deze wandbeugel berg je eenvoudig je fiets op hoogte op zodat je ruimte houdt op de vloer. Diepte Verstelbaar van 35-46 cm.  Dit fietsophangsysteem is ontworpen om jouw fiets netjes en veilig op te bergen.  De muurbeugel is gemaakt van zeer sterk staal waardoor deze fietsen tot wel 40 kg kan houden.

Eigenschappen 4toolz® Fiets reparatiebeugel:

  • In diepte verstelbare beugel
  • diepte verstelling van 35-46 cm
  • Hoogte verstelbaar
  • 360 graden draaibare knop
  • Zowel te monteren op een werkbank als op een wand
  • Materiaal: staal
  • Geschikt voor 16-27 inch fietsen

Praktisch en veilig opbergen
De beugel is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van kunststof bescherming voor je fietsbuis om krassen te voorkomen, zodat deze een stabiele ondersteuning biedt voor de fiets. Het kan gebruikt worden voor verschillende fietstypes. Op deze manier berg je je fiets snel en praktisch op van de vloer zodat je meer bewegingsruimte hebt en hij veilig hangt.

Productspecificaties

  • Merk: 4toolz
  • EAN: 8720572207301
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 55x25x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten