4SO Calpi stoel-bank loungeset Mindo koffietafels - 5-delig

3909866
3539.00
Je kunt 707 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Calpi stoel-bank loungeset Mindo koffietafels - 5-delig
3539.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Calpi stoel-bank loungeset met Mindo koffietafels - 5-delig

Zoek jij een huiselijke sfeer met voldoende comfort? Dat kan met deze Calpi/Mindo loungeset! De stoelbank combinatie van de Calpi serie van 4 Seasons Outdoor zorgen voor dat knusse gevoel in stijl. De moderne looks van deze serie zorgen ervoor dat deze set echt de show steelt. Door de twee bijgeleverde Mindo koffietafels is deze set helemaal compleet! De tafels zijn in twee verschillende maten wat een leuk speels effect geeft op jouw nieuwe loungeset. Je schuift ze gemakkelijk onder elkaar om ze eenvoudig op te ruimen of zet ze daar neer waar ze nodig zijn. Zie jij jezelf al wegzakken in deze comfortabele loungeset? Bestel direct online en laat de set gratis bij jou thuis bezorgen! 

Eigenschappen loungeset Calpi - Rope

Deze Calpi loungeset van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van RVS en rope. Het RVS is een perfecte basis voor een tuinmeubel. Het materiaal heeft namelijk een lange levensduur en kan niet gaan roesten. Dit frame is onderhoudsvrij, wat ervoor zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken over deze stoelen en bank. Dat is pas écht genieten! Het unieke rope patroon van deze loungeset zorgt voor een exclusieve uitstraling. Het design vind je nergens anders terug! Het donkere antraciet met het lichte grijs steek mooi tegen elkaar af. De meegeleverde kussens zijn ook nog eens weerbestendig. Daar ben je écht blij mee! 

Eigenschappen Mindo bijzettafel

De Mindo bijzettafel heeft een rond tafelblad van teakhout. Het teakhout is in smalle latten bevestigd waardoor je een unieke look krijgt! De tafelpoten zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is stevig, onderhoudsvrij en licht van gewicht. Je kunt daardoor deze tafels eenvoudig verplaatsen naar een plek van jouw keuze! Het teakhouten tafelblad hoeft in principe niet behandeld te worden. Je kunt ervoor kiezen om het teakhout nog te behandelen met een teak shield om het hout vocht- en waterafstotend te maken. Het teakhout zal door middel van een natuurlijk proces ook een grijze kleur krijgen. Als je graag de huidige kleur wilt behouden, kan je een teak protector gebruiken op het teakhout.

Deze loungeset bestaat uit:

2x Calpi loungestoel - antraciet
1x Calpi loungebank - antraciet
1x Mindo koffietafel Ø78cm. - teak
1x Mindo koffietafel Ø58 cm. - teak

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090317077066
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 43.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 197x85x72 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten