4SO Calpi stoel-bank loungeset met Yoga koffietafel - 4-delig

3892172
3749.00
Je kunt 749 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Calpi stoel-bank loungeset met Yoga koffietafel - 4-delig
3749.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Calpi stoel-bank loungeset met Yoga koffietafel - 4-delig

Even loungen op een knusse loungeset? Dat kan met deze Calpi/Yoga loungeset van 4 Seasons Outdoor. Deze loungeset bestaat uit 2 loungestoelen, een loungebank en een koffietafel. Door deze opstelling heb je al snel een huiselijke sfeer, maar dan in je tuin! De luxe uitstraling van deze Calpi loungeset zorgt ervoor dat dit een echte blikvanger is in je tuin. Door de bijgeleverde Yoga koffietafel heb je altijd een plekje om je verkoelende drankje kwijt te kunnen. De tafel is licht van gewicht, dus je verplaatst hem heel gemakkelijk. Zo kan je er altijd voor zorgen dat je drankje in de schaduw blijft staan! Met deze loungeset heb je genoeg ruimte voor 5 personen. Met wie ga jij even loungen? Bestellen kan gemakkelijk en snel online.

Eigenschappen loungeset Calpi - Rope

Deze Calpi loungeset van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van RVS en rope. Het RVS is een perfecte basis voor een tuinmeubel. Het materiaal heeft namelijk een lange levensduur en kan niet gaan roesten. Dit frame is onderhoudsvrij, wat ervoor zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken over deze stoelen en bank. Dat is past écht genieten! Het unieke rope patroon van deze loungeset zorgt voor een exclusieve uitstraling. Het design vind je nergens anders terug! Het donkere antraciet met het lichte grijs steek mooi tegen elkaar af. De meegeleverde kussens zijn ook nog eens weerbestendig. Daar ben je écht blij mee! 

Eigenschappen van de 4 Seasons Yoga koffietafel

De Yoga koffietafel van 4 Seasons heeft een teakhouten tafelblad. Teakhout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teakhout zal na verloop van tijd gaan vergrijzen en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nóg stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teakhout, dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een teakprotector. Om vlekken te voorkomen kun je de teakhouten bijzettafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het tafelblad water- en vuilafstotend wordt. Let op dat je deze bijzettafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan op het hout. 

Deze loungeset bestaat uit:

2x Calpi loungestoel - antraciet
1x Calpi loungebank - antraciet
1x Yoga bijzettafel Ø90 cm. - teak

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090313972952
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 43.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 197x85x72 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten