4SO Calpi/Prado Ellips 240x115 cm. - Ovale tuinset - 7-delig

3891476
4489.00
Je kunt 897 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Calpi/Prado Ellips 240x115 cm. - Ovale tuinset - 7-delig
4489.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4SO Calpi/Prado Ellips 240x115 cm. - Ovale tuinset - 7-delig

Vind jij design net zo belangrijk als comfort? Dan zit je met deze Calpi/Prado Ellips tuinset voor 6 personen helemaal goed! Dit komt mede door de zachte mee geleverde kussens, maar ook vanwege de prachtige vormgeving. De Calpi tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek touwpatroon over een antraciet frame. Deze donkere kleur steekt prachtig af bij het lichtgrijs van de weersbestendige kussens. De combinatie met de ovale Prado Ellips tuintafel van Taste gaat perfect! Het antracieten onderstel van de tafel past precies bij het frame van de stoelen. Het teakhouten tafelblad in ovale vorm zorgt ervoor dat dit een echte blikvanger is in jouw tuin! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Calpi tuinstoel 

Het frame van de Calpi tuinstoel is gemaakt van RVS. RVS wordt vaak gebruikt omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Je wilt natuurlijk onbezorgd en lang kunnen genieten van jouw nieuwe tuinmeubel! Om het RVS frame zit touw geknoopt. Het touw zorgt voor een unieke uitstraling en is helemaal volgens de laatste tuintrends. Het unieke patroon geeft een exclusieve look aan deze Calpi stoel! De kussens in het licht grijs steken mooi af bij het donkere antraciet. De kussens zijn lekker zacht, waardoor je er lekker in wegzakt. Toch heb je een actieve zit. Dit komt door de rechte rug. De meegeleverde kussens zijn weersbestendig, geen zorgen dus wanneer er regen voorspeld wordt! We raden wel aan om de kussens op te bergen in bijvoorbeeld een opbergbox of schuur wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt.

Materialen van de Taste Prado Ellips

Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is bestand tegen diverse weersinvloeden en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een coating waardoor het frame kras- en stootvast is. Het tafelblad van de tafel is gemaakt van Teak hout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teak tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze tuinset bestaat uit:

6x 4 Seasons Outdoor Calpi dining tuinstoel
1x Taste Prado Ellips ovale tuintafel - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090305087008
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten