4SO Calpi/GI Trinxa ronde tuinset - 148 cm.

3924454
3599.00
Je kunt 719 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Calpi/GI Trinxa ronde tuinset - 148 cm.
3599.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4SO Calpi/GI Trinxa ronde tuinset - 148 cm.

Even tot rust komen doe je op de Calpi/Trinxa tuinset. Deze prachtige tuinset voor 6 personen, straalt rust uit en zorg met een hoog zitcomfort ook dat dit doel bereikt wordt! De Calpi tuinstoelen van 4 Seasons zijn voorzien van royaal gevulde kussens, en een prettige zithouding. Natuurlijk wilt het oog ook wat, vandaar dat deze stoelen voorzien zijn van prachtige rope details in de rug- en armleuning. De Trinxa tuintafel van Garden Impressions past hier perfect bij. Je blijft kijken naar het bijzondere onderstel van deze tafel waarop het mooie tafelblad rust. Een tuinset die nog heel wat jaren mooi blijft om naar te kijken! Wil jij ook plaats nemen in deze tuinset? Bestel dan direct online en laat hem gratis bij je thuisbezorgen. 

Eigenschappen Calpi tuinstoel 

Het frame van de Calpi tuinstoel is gemaakt van RVS. RVS wordt vaak gebruikt omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Je wilt natuurlijk onbezorgd en lang kunnen genieten van jouw nieuwe tuinmeubel! Om het RVS frame zit touw geknoopt. Het touw zorgt voor een unieke uitstraling en is helemaal volgens de laatste tuintrends. Het unieke patroon geeft een exclusieve look aan deze Calpi stoel! De kussens in het licht grijs steken mooi af bij het donkere antraciet. De kussens zijn lekker zacht, waardoor je er lekker in wegzakt. Toch heb je een actieve zit. Dit komt door de rechte rug. De meegeleverde kussens zijn weersbestendig, geen zorgen dus wanneer er regen voorspeld wordt! We raden wel aan om de kussens op te bergen in bijvoorbeeld een opbergbox of schuur wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. 

Eigenschappen Trinxa tuintafel rond

De Garden Impressions Trinxa tuintafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van de ronde tuintafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het onderstel en tafelblad zijn bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof welke afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.

Deze tuinset bestaat uit:

6x 4 Seasons Calpi tuinstoel - antraciet
1x Garden Impressions Trinxa ronde tuintafel - Ø148 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090308844844
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten