4SO Balade/Verdi stoel-bank loungeset - 4-delig

3946699
3099.00
Je kunt 619 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Balade/Verdi stoel-bank loungeset - 4-delig
3099.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Balade/Verdi stoel-bank loungeset - 4-delig

Ontspannen op een minimalistisch en modern design? Dat kan met deze Balade/Verdi loungeset van 4 Seasons Outdoor. Deze prachtige set is perfect om tot rust te komen. De comfortabele kussens zorgen ervoor dat je helemaal kunt ontspannen! Laat jezelf eens zakken in deze kussens en ervaar het zelf. Door de stoel-bank combinatie heb je al snel een huiselijke sfeer te pakken, maar dan in je tuin! Slag je slag en bestel direct online. 

Eigenschappen Balade lounge serie van 4 Seasons Outdoor

De Balade serie vertelt volgens 4 Seasons een verhaal. Dat doet 4 Seasons Outdoor door middel van verschillende materialen te combineren en het geheel een elegant en minimalistisch design te geven. Het frame van de Balade is gemaakt van RVS met een matte coating in antracietkleur. Roestvast staal wordt gebruikt omdat het een lange levensduur heeft, erg sterk is en het niet snel gaat roesten. Om het frame heen zit cord gevlochten. Twisted cord bestaat uit een drievoudig gedraaide kunststof strengen. Door de draaiing krijgt het de uitstraling van touw. Twisted Cord kan geen water opnemen, waardoor je de set alleen met een doekje hoeft af te nemen na een regenbui! De kussens zijn ook weerbestendig. Dat is echt optimaal genieten van je nieuwe loungeset! 

Eigenschappen Verdi koffietafel 4 Seasons

Een variatie op de voorgaande 'Axel' bijzettafel serie. Deze populaire serie is in een nieuw jasje gestoken. Dit keer met natuurlijk teakhout in plaats van teakhout met een greywash. Op deze manier is deze tafel met bijna alle loungesets te combineren. Het frame is van RVS, een materiaal met een lange levensduur. Ter bescherming is het roestvast staal gecoat met een matte antraciet kleur. Het teakhouten tafelblad zorgt voor een warme uitstraling. Houd er rekening mee dat natuurlijk teakhout nog zal gaan werken door middel van de weersinvloeden. Hierdoor zal het hout grijzer worden en komen er kleine barstjes en scheurtjes in. Dit maakt je tafel nog stoerder en heeft geen negatief effect op de kwaliteit van de tafel!

Deze loungeset bestaat uit:

2x Balade loungestoel
1x Balade loungebank
1x Verdie loungetafel Ø73 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090320993995
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 41.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 189x84x83 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten