4 Seasons Murcia/Taste Liam tuinset - 240x100 cm.

4591318
4095.00
Je kunt 819 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Murcia/Taste Liam tuinset - 240x100 cm.
4095.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Murcia/Taste Liam tuinset - 240x100 cm.

Zoek jij minimalisme met een warme uitstraling? Dan zit je met de Murcia/Liam helemaal goed! De Murcia tuinstoelen van 4 Seasons hebben een uniek rope motief om een slank frame. Door de taupe/zand kleur geeft dit een prachtige balans. De Liam tuintafel van Taste is volledig van hout en bestaat uit een geheel. Doordat het tafelblad eruit ziet alsof er losse latten op liggen, geeft dit een knus geheel aan de tafel. Met een lengte van 240 cm kan je met gemak met 6 personen aanschuiven! Heb je toch meer ruimte nodig? Maak dan gebruik van de kopse kanten om tot nog 2 extra zitplaatsen te creëren. Bestellen van deze tuinset kan direct online! 

Eigenschappen van de Murcia dining tuinstoel

De 4 Seasons Murcia tuinstoel heeft een solide frame van Roestvast Staal (RVS) en is voorzien van een matte coating voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Hierdoor kan de stoel vrijwel zonder enig onderhoud de weersinvloeden trotseren. Het zitgedeelte van de Murcia tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Murcia dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De waterafstotende kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste.

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout.

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Murcia tuinstoel
1x Taste Liam teakhouten tuintafel - 240x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097327316338
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten