4 Seasons Murcia/Prado ronde tuinset - Ø130 cm.

4420249
2739.00
Je kunt 547 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Murcia/Prado ronde tuinset - Ø130 cm.
2739.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Murcia/Taste Prado ronde tuinset - Ø130 cm. 

Deze 4 persoons Murcia/Prado tuinset heeft een knusse en warme uitstraling. Dit komt vooral door het warme hout en prachtige zand/taupe kleur. Door de organische vormen en patronen geeft deze tuinset een warm welkom af. De Prado tuintafel van Taste is een fijne tuintafel van hoge kwaliteit. Door de ronde vorm is het makkelijker om gesprekken op gang te houden. Door de doorsnede van 130 cm. schuif je met gemak met 4 personen aan! De Murcia tuinstoelen die worden meegeleverd hebben een unieke vormgeving en hoog zitcomfort. Door de all weather kwaliteit kussens is het ook nog eens onbezorgd genieten van je borrelavond of buiten diner! Met wie schuif jij aan? Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen van de Murica dining tuinstoel

De 4 Seasons Murcia tuinstoel heeft een solide frame van Roestvast Staal (RVS) en is voorzien van een matte coating voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Hierdoor kan de stoel vrijwel zonder enig onderhoud de weersinvloeden trotseren. Het zitgedeelte van de Murcia tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Murcia dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De waterafstotende kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen van de Taste Prado tuintafel

De Prado tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit: 

4x 4 Seasons Murcia tuinstoel
1x Taste Prado ronde tuintafel - Ø130 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097339572548
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten