4 Seasons Murcia/Prado Ellips ovale tuinset - 240x115 cm.

4420258
4329.00
Je kunt 865 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Murcia/Prado Ellips ovale tuinset - 240x115 cm.
4329.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Murcia/Taste Prado Ellips - ovale tuinset - 240x115 cm. 

Deze Murcia/Prado Ellips tuinset heeft een warme en gezellige uitstraling. Dit komt door een combinatie van de kleur en de organische vormgeving. De Prado Ellips tuintafel van Taste heeft een houten tafelblad dat zorgt voor een knus gevoel bij deze tuinset. Daarbij is het tafelblad ovaal. Dit versterkt dat huiselijke en gezamelijke gevoel nog meer. De Murcia tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor passen er perfect bij. De zand/taupe achtige kleur, die 4 Seasons 'Latte' heeft gedoopt, houdt dat warme welkom helemaal vast! Door de standaard meegeleverde zit- en rugkussens ben je verzekerd van optimaal zitcomfort! Zo houden jij en je gasten het wel een hele avond vol. Dat wordt nog eens avondvullend borrelen of dineren. Wie nodig jij uit? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen van de Murica dining tuinstoel

De 4 Seasons Murcia tuinstoel heeft een solide frame van Roestvast Staal (RVS) en is voorzien van een matte coating voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Hierdoor kan de stoel vrijwel zonder enig onderhoud de weersinvloeden trotseren. Het zitgedeelte van de Murcia tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Murcia dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De waterafstotende kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen Taste Prado Ellips

Deze hele tafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teakhouten tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Murcia tuinstoel
1x Taste Prado Ellips ovale tuintafel - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097347293275
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten